Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Nuff Respekt - nowe ciuchy w klimacie
Gosia, czarne damskie polo XL jak najbardziej są dostępne. Dokładny rozmiar w tabeli nie pojawił się tylko i wyłącznie przez moją nieuwagę, jeszcze dziś to poprawię. Dzięki i sorki za zamotkę
Reszta info na privie
miło że taki szybki odzew jest
A to że czarne polo jest to spoko.. ale reszta kolorów w rozmiarze XL to się już nie pojawiła... a szkoda...bo mi połączenie czarnego z żółtym się nie podoba... wolałabym z białym... a skoro niema to bym wybrała białą lub granatową. Może bym i kupiła jakąś bluzę jakby XL-ki się pojawiły...
Mam prośbe do was Rudbojsi, otóż chce sobie sprawić eleganckie buty typu brogue albo chociaż podobne bo znudziło mi sie łażenie w glanach. Jak macie jakieś foty to podajcie linka. Widziałem dzisiaj w autobusie kolesia najprawdopodobniej był to jeden z nas - poznałem właściwie tylko po baczkach (hehe) i po zajebistych bucikach (na mocnej podeszwie, skórzane błyszczące z zaokrąglonymi czubami