Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
P O L S K I E Kingston to...........P O L S K I E Kingston to...........uważam że miastu Sosnowiec najbardziej pasuje ten przydomek...co wy na to....u nas praktycznie są co tydzień jakieś imprezki reggae ska...mamy jedną z bardziej jamajsko klimatycnych knajpek .. no i ilość osób na ostatnim koncercie potwierdziła to.. jakie inne miasto mogłoby startować do tego tytułu????????????? czekam na propozycje...nie wspomnę już o ilości zespołów grających taką muzę<heh jednak wspomniałem>
.......piwo zabawa i duchowa strawa......sfoboodny skank
Re: P O L S K I E Kingston to...........
jakby to bylo polskie kingston, to nie mielibyscie 80 osob na koncertach pozdr Ingiel
Re: P O L S K I E Kingston to..........., to nie mielibyscie 80 osob na koncertach
Hm z tego co słyszałem to na tym ostatnim koncercie to było faktycznie masę osób, ale większość z nich to jakieś hipi i inne wynalazki. Najlepszy dowód to to, że kotojady z mojego podwórka też wybyli na ten koncert. Niby to nie zarzut, ale
no 13 zapraszamy miłośników dobrej muzyki....a dwa wiśnia może kiedyś z tych" kotołapów" wyrosną ludzie..... kto wie???? więc może własnie na takich koncertach się dopiero zaszczeopiają taką muzyką .... a dwa dzięki nim coś się jeszcze dzieje w tym naszym mieście
każdy kiedyś zaczynał od jakiś dziwnych klimatów
znam ludzi, którzy byli kiedyś hippie a teraz są skins... a znam też takich, którzy byli rude a teraz są rasta ...więc może dajmy szanse tym ludziom
to jakis zart
...to są przecież gówniarze którzy mają po 15/16 lat i oni nie wiedza o co w ogóle chodzi
o rude na rasta do gdzies lyszalem ale to bylo chyba na jamaice ale z hipi na skins to troszke dziwne
Ja znam gościa, który kiedyś był punkiem, w sierpniu pewnego roku rasta, a we wrześniu już skinem. A teraz pewnie już nieżyje bo swego czasu zaczął ostro grzać.