St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland

6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej »

PAPAYA PARANOIA

Inne dyskusje związane z muzyką

PAPAYA PARANOIA

Postprzez lukas Pt mar 05, 2004 0:38

Temat zupełnie z innej beczki...

Papaya Paranoia to japonska kapela elektro-pop-punkowa...Własnie wrociłem z koncertu w cdq :)) No i szczerze mówiąc zajebiscie było :!: :!:

Kolejny udany koncert w cdq (po Western Special). Towarzystwo niestety zabardzo clubbingowe, ale było też kilak osób bardziej w klimacie...I kilka kawałków skankowych było...no takich prawie skankowych :wink:

www.papayaparanoia.com tak na wszelki wypadek 8)
i've got erection
lukas

Postprzez ska_lady Pn mar 08, 2004 11:16

hmhm..

ja tam nei bywam w CDQ cenowa sa bardzo neibardzo...

ale ten zespol to taki troche chyba plastikpunk..jak wiekszasc zespolow punkowych z tego kraju...

ale skoro mowisz ze troche ska zagrali to sie nalezy ukoln..albo powiedzmy ska...
ska_lady

Postprzez lukas Pn mar 08, 2004 13:34

to w zasadzie nawet trudno nazwac zespołem punkowym...a co do plastikowosci...hmmm ja uwielbiam kicz a trudno znaleźć cos bardziej kiczowatego niz pop-kultura japońska 8) Oto własnie chodzi 8)
i've got erection
lukas

Postprzez ska_lady Śr mar 10, 2004 13:56

hmhm...

masz racje plastik ma swoj urok..a japonczycy sa mistrzami w tym..oj az za bardzo...jest taka ksiazka gdzie jest 500 fotek mlodziezy japonskiej czy jakby ich tam zwal...wszyscy kolorowi wszyscy kiczowaci..wszyscy u nas w szarej warszawie nei mieli by szans byc niezauwazenie hehe;)

niedlugo moze bede miala plytke tych panienek to sie wypowiem o! jakos konkretniej...
ska_lady

Powrót do Inne