Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
perkusista kurwa mac!
perkusista kurwa mac!kurwa mac, chce zrobic nowa kapele ska w w-wie, ale nigdzie, kurwa, nie ma perkusisty, ktory wiedzialby o co chodzi. szukam tez gitary rytmicznej.
prosze o pomoc wszystkich zainteresowanych stoleczna scena ska. dziekuje. dialog z perkusista na probie przy robieniu numeru Christen Keeler Skatalites o ska beacie perksusista: bum bum ja: nie bum bum, ale ciki-ta-ci p: no, co ty, to tu w ogole pasuje? kuuuuuuuuuuuuuuurwa Ska`d 4 life !
czi ki cz
op op oop no sekcja rytmiczna to podstawa najgorzej jak kapela nie może ustalic jak ma grać (miałem taki przypadek) nie kończ malibu, nie kończ kaszanki, tylko od razu stań w szranki z funky
Re: perkusista kurwa mac!Chętnie bym pogiercował umiem zagrać ramcym pamcym a nawet piździum cyździum niestety jestem z Lublina