St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Polski Koncert Madness :)
Polski Koncert Madness :)Witam wszystkich serdecznie i mam ogromna prozbe : czy ktos z was posiada zapis video koncertu Madness-ow ktory odbyl sie w polsce???? Jesli tak bardzo prosze o kontakt
Pozdrawiam
---
Ostatnio edytowano Śr lis 14, 2007 1:01 przez BogusKowalski, łącznie edytowano 1 raz
Ska`d 4 life !
koncert odbyl sie chyba w 83 lub 84 roku w warszawskiej viktorii przy okazjii impezy" wrangler na kolkach" wystepowal tam tesz polski zespol ilend - tak to sie chyba pisalo materialy z tych wystepow Madness-ow puszczane byly w tv chyba jako " 1 2 3 Madness" ........ takze mam prozbe do moze troche starszych ktorzy to pamietaja.....jesli ktos ma zapis video z tego koncertu prosze o kontakt.....pozdrawiam
Nie tylko prowadzącym, ale i organizatorem tej imprezy. Jakiś czas temu na TVP Kultura leciał koncert Madstock (z którego zresztąjest też płyta koncertowa) i Wojciech M. opowiadał o koncercie w polsce.
nie dramatyzuj chlopaku. ja dzieki twojemu przypomnieniu zdobede wkrotce numer do manna i mam nadzieje, ze uda nam sie go wykorzystac do gloszenia ska chwaly, a przy okazji moze o madnes cos.
a w ogole, jesli to bylo w tvp to tam jest i tam musisz szukac zrodla. amen. Ska`d 4 life !
to nie dramatyzm...
pozdrowienia....
Fragmenty koncertu Madness w Victorii były w programie Studio 2.
Grali full playback nawet nie znali kolejności utworów bo słuchali w skupieniu jaki będzie kolejny numer. Nie pamietam który to był rok ale myślę że 81 82 lub 83. W tamtych czasach magnetowid to był cud techniki , ogromna skrzynia i nikt tego jeszcze nie posiadał masowo. Zapis może być tylko w TVP jeśli tego nie wykasowali.