St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Poszukiwani muzycy do składu Reggae - Ślask i okolica
Poszukiwani muzycy do składu Reggae - Ślask i okolicaWitam serdecznie
gitarzysta / wokalista poszukuje ludzi zainteresowanych stworzeniem składu grajacego roots reggae: Poszukiwane osoby grajace na: basie, bębnach, klawiszach, kongach, gitarce solowej, mile widziane dęciaki Poszukuję ludzi z okolic: Bielsk - Białej, Czechowic, Tychów, Żywca wszystkich zainteresowanych, odpowiedzialnych i konkretnych - zainteresowanych stworzeniem dlugoterminowego składu grajacego reggae proszę o kontakt na mail: rastafx@interia.pl LUB rebelman@o2.pl Pozdrawiam oczekujac na propozycje Paweł Rebelman
Trójmiasto - zbyt dalekoCóż do Trójmiasta zdecydowanie za daleko - ale ponawiam propozycję do wszystkich znajdujących sie nieco bliżej (zgodnie z opisem w poscie)
Pozdro Rebelman Rebelman
Re: Poszukiwani muzycy do składu Reggae - Ślask i okolica
BRADEZ AND SISTERS Czy juz nikt nie pogrywa rasta klimatów???? Niemożliwe Nie szukam zawodowców, a pasjonatów którzy - naprawdę bardzo chcą grać - ponawiam ogłoszenie czekajac ze jadnak zgłosza się ludzie, majacy serce to gry (to przede wszystkim) !!!!!!! Jah Bless Rebelman Rebelman
stary ciężko bedziesz mieć, ja o składzie do skinhead reggae mogę tylko pomarzyć, a jestem spod oświęcimia
pozdrawiam i życze udanych poszukiwań chce grać skinhead reggae
Wiem ze będzie ciężko - ale mam nadzieję.......Wiem że będzie ciężko, ale mam nadzieję ze jednak ktoś sie pojawi - zainteresowany graniem rootsa,
Pozdrawiam oczekujac na propozycje Rebelman Jah Bless Rebelman
poszukiwania muzyków reggae skład CD.Sprawy maja sie tak, są już 2 gitary prowadząca i solowa
do tego goscinnie klawiszowiec, choc przydałby sie drugi Negocjacje z dęciakami trwają, więc teraz priorytetem są Bassssssss i Perkusjaaaaaaas Wszyscy z okolicy zainteresowani dołączeniem, a grający na tych sprzetach i jednoczesnie ów sprzet posiadajacy mile widziani Kontakt na: rebelman@o2.pl LUB rastafx@interia.pl JAH BLESS Rebelman Rebelman
reggae składWitam Ciąg dalszy poszukiwań trwa
wszyscy chetni - prosszeni o kontakt poprzez mail (jak wyzej) Pozdrawiam, nadal oczekujac na propozycje Jah Bless Rebelman Rebelman
reggae składPowolutku wszystko zaczyna sie krystalizować.
Obecnie do obsadzenia pozostają 2 stanowiska: Klawisozwiec / Klawiszystka z własnym sprzętem Perkusita / tka z własnym sprzętem Wszystkich zainteresowanych tematem proszę o kontakt poprzez mail: rebelman@o2.pl LUB rastafx@interia.pl Jah Bless Rebelman Rebelman