Mad Caddies + The Mugshots 2012-06-11, Warszawa

11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej »

REGGAEBEAT - Nowe pismo wydawane przez Jimmy Jazz Records

Inne dyskusje związane z muzyką

Postprzez Pidzej Pt maja 12, 2006 21:19

w tyskim empiku jeszcze nie ma :(
TOKYO SKA PARADISE ORCHESTRA RULEZZ!! ;)
Pidzej

Postprzez Rude So maja 13, 2006 13:20

Powiem wiecej: w szczecinskim poki co nie ma takze a juz doczekac sie nie moge by przekonac sie jak to wyszlo :wink:
Let's go crazy
Rude

Postprzez Skavoovee So maja 13, 2006 18:08

To u nas jest a u Was nie ma?
I've got a loaded 45 with Reggae music!

Obrazek
Skavoovee

Postprzez Rude Wt maja 16, 2006 20:09

Dzisiaj kupilem "Regge Beat" no i wrazenia po lekturze cokolwiek srednie :? Przedruki z "Garazu" cz.1 roots reggae i biografii Derricka Morgana moze i maja sens w przypadku osob ktore z "Garazem" wiele wspolnego nie maja ale dla mnie to fatalny pomysl. Krotko notka o Marku Foggo, sztampowy wywiad ze Skapoint, ale wywiad z The Skatalites za to jak najbardziej w porzadku. Duza czcionka, 42 str. - slowem niewiele czytania. Moim zdaniem nalezaloby zrezygnowac z kilku kolorowych stron wewnatrz na rzecz obnizenia ceny pisma.

CD dodany do gazety niestrawny jak dla mnie, ale to moze dlatego ze wole sluchac starszych brzmien ska czy skinhead reggae, wzglednie bujajacych odmian wspolczesnego ska a ragga omijam szerokim lukiem.

Niech kazdy sam sprobuje, ja nastepnym razem przed zakupem sie zastanowie
Let's go crazy
Rude

Postprzez Jarząbek Śr maja 17, 2006 5:56

Dobrze , że nie kupiłem :twisted:
Obrazek
Jarząbek

Postprzez Beret Śr maja 17, 2006 10:35

a po wiele chodzi ta gazetka? Bo może z ciekawości się skuszę jak koło jakiegoś epmiku będę przechodził... Ja akurat "wzglednie bujajacych odmian wspolczesnego ska a ragga" posłuchać sobie lubię :wink:
...zrobię se kogiel ukręcę mogiel
Beret

Postprzez Jarząbek Śr maja 17, 2006 14:54

Beret napisał(a):a po wiele chodzi ta gazetka? Bo może z ciekawości się skuszę jak koło jakiegoś epmiku będę przechodził... Ja akurat "wzglednie bujajacych odmian wspolczesnego ska a ragga" posłuchać sobie lubię :wink:

a "jedyne" 12,50 zł jeśli mnie pamięć nei zawodzi :)
Obrazek
Jarząbek

Postprzez Freedom Sound Śr maja 17, 2006 17:53

Jarząbek napisał(a):
Beret napisał(a):a po wiele chodzi ta gazetka? Bo może z ciekawości się skuszę jak koło jakiegoś epmiku będę przechodził... Ja akurat "wzglednie bujajacych odmian wspolczesnego ska a ragga" posłuchać sobie lubię :wink:

a "jedyne" 12,50 zł jeśli mnie pamięć nei zawodzi :)

12.99zl 8)
Freedom Sound

Postprzez Rude Śr maja 17, 2006 22:48

Oddalem dzis gazete lacznie z plyta kumplowi i niech to starczy za jakikolwiek dalszy komentarz :?
Let's go crazy
Rude

Postprzez Jarząbek Cz maja 18, 2006 6:03

Szczerze , mowiac jak tylko zobaczylem co ma byc w srodku i na sidi to przypuszczalem , ze bedzie kicha ...nie widze innego wyjscia jak reaktywacja ska crazy zine :P
Obrazek
Jarząbek

Postprzez chudy Śr maja 31, 2006 22:32

Byłem dziś w empiku no i tarfiłem na to pismo. Jak dla mnie to dali ciała. Spodziewałem się czegoś naprawde dobrego,może nie takiego super jak ska crazy, ale czegoś dobrego a tu lipa. Jedyne Co mnie interesuje w tej gazecie to wywiad ze skatalites, skapoint i artykuł o Morganie. Płyta też licha. Miałem nadzieje że pojawią się jakieś nie publikowna nagrania.

Oby drugi numer (o ile się taki pojawi) był lepszy :) Tymczasem nie pozostaje nic innego jak czekać na nowy garaż którego zapowiedz już pojawiła się na stronie JJ :)
chudy

Poprzednia strona

Powrót do Inne