Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Ska nad Bzurą w radiu
Ska nad Bzurą w radiuWitka!
W najbliższą środę o 21 w "Rude Boy Night" w Radiu Sfera zostanie wyemitowany kilkuminutowy reportaż z festiwalu:)Oczywiście oprócz tego jak zwykle mnóstwo pozytywnej muzy:)Zapraszam do słuchania. STAY RUDE!!! ps.można nas słuchać w internecie wystarczy winamp(www.sfera.umk.pl) ps2.gorące pozdrosy dla wszystkich ludzi, których miałem okazję osobiście poznać(wcześniej byli tylko wirtualni:) ps3.Ayax żałuj(Ty juz wiesz czego ps4.jeszcze nie moge w to wszystko uwierzyć...
Re: Ska nad Bzurą w radiuWitaj na forum mon!
Niewiem czy uda mi sie posluchac audycji, jesli nie to ja sobie 'zaklepuje' nagranie tego co tam zmajstrowales
Cholera, prosze o niedolowanie mnie i niewpedzanie w depresje Niestety sa inne priorytetowe sprawy, wspolne balowanie mam nadzieje ze kiedys dojdzie do skutku
Re: Ska nad Bzurą w radiu
Slavo! Ja tez zaklepuje sobie to nagranie, ok? Ayax najwazniejsze jest to ze teraz wiemy konkretnie kto to jest redaktor Ayax Pozdro, Miet www