Inne dyskusje związane z muzyką
przez Dezerter(28) Cz maja 27, 2004 14:31
Mam koncerty ska-p (kilka teledysków) i dwie płyty ale nie znam jezyka hiszpanskiego wiec moze ktoś ma tłumaczenia ich textów jestem wstanie wysłac za darmo płytki z ich nagraniami i teledyski tylko znajdzcie mi tłumaczenia ich piosenek a jest co pasłuchać są popieprzeni pozytywnie!
-
Dezerter(28)
-
przez hheell Pt maja 28, 2004 8:53
są po prostu popieprzeni, komuchy jedne
miau 
-
hheell
-
przez michal Pt maja 28, 2004 11:47
daj sobie spokoj... to i tak podobne do przemowien towarzyszy rzadzacych obecnie naszym krajem  lewackie teksty o bzdurach i tyle...
-

michal
-
przez lolik Pt maja 28, 2004 11:50
ale muzyczka do zniesienia 
-

lolik
-
przez michal Pt maja 28, 2004 11:55
nie wszystkie, ale rzeczywiscie maja kilka kawalkow ktore wymiataja...  , ale wole nie wglebiac sie w tekst.. 
-

michal
-
przez kremol Pt maja 28, 2004 12:49
Tak, tak Ska-P nnie lubimy bo czerwoni, Skalariaka za to samo, No Sports nie lubimy bo spiewają Stay SHARP, Scrapy też chyba sharpowcy....a najbardziej nie lubimy The Adjusters, nic, że graja jak mało kto w tej chwili, nic, że więle kapel nie dorasta im do pięt....no ale przecież, na wkładce do płyty maja namiary na Reds i Anarchist Skinheads...
Ska-P...The Adjusters shit! shit! shit!
A ja mam to gdzieś...i zajebiście mi z tym!
-
kremol
-
przez lolik Pt maja 28, 2004 12:59
a co za roznica o czym maja teksty?? dla mnie to oni moga spiewac nawet o latajacych mrowkach...  przeciez liczy sie muzyka!! przy ktorej moge sie pobawic i wypic piwka (ze znajomymi..nigdy sam;) ) 
-

lolik
-
przez hheell Pt maja 28, 2004 13:47
Tak. Ale kolesiowi, który założył ten temat i mnie na privie rozśmieszył jakimiś groźbami, chodziło o ich teksty po polsku, czyli chyba go to jara i w to wierzy.
miau 
-
hheell
-
przez Zoolw Pt maja 28, 2004 15:20
kremol napisał(a):Tak, tak Ska-P nnie lubimy bo czerwoni, Skalariaka za to samo, No Sports nie lubimy bo spiewają Stay SHARP, Scrapy też chyba sharpowcy....a najbardziej nie lubimy The Adjusters, nic, że graja jak mało kto w tej chwili, nic, że więle kapel nie dorasta im do pięt....no ale przecież, na wkładce do płyty maja namiary na Reds i Anarchist Skinheads...
Ska-P...The Adjusters shit! shit! shit!
A ja mam to gdzieś...i zajebiście mi z tym!
Kapele lubimy ale tekstow na pewno nie bo pierdole komunistow i wszystkich ktorzy uwazaja ze to takie "buntownicze i cool", ich nikt nie glodzil, nie mordowal, nie zabieral jedzenia... chuj w dupe komunistom.
Oj tancujte czerewyczky, zaraz treba tancuwat' ...
-
Zoolw
-
przez lolik Pt maja 28, 2004 20:40
hheell napisał(a):Tak. Ale kolesiowi, który założył ten temat i mnie na privie rozśmieszył jakimiś groźbami, chodziło o ich teksty po polsku, czyli chyba go to jara i w to wierzy.
no to niech sobie znajdzie jakas stronke,gdzie sa teksty przetlumaczone na angielski i wszystko gra!! z ang na pol to chyba juz jest prosto;P
-

lolik
-
przez lukas Pt maja 28, 2004 23:56
Heh, jak mi zapłaci typ to mu mogę kurwa przetłumaczyć wszystko z hiszpańskiego  . Czas zacząć czerpać zyski ze znajomości języka hehe
i've got erection
-
lukas
-
-
przez steady_girl So maja 29, 2004 1:26
to ja tu tłumaczem nr 1 na soundcrazy z hiszpanskiego-języka przeklętego zostanę..przebijam lukasa w ofercie tłumaczen, hehe.. .dla mnie ska-p na teledysku jakimś czy ogólnie w tv ,gdy dane mi było ich widzieć, wyglądali bardzo po hiszpansku, ale w stylu takiego niedzielnego programu muzycznego nadawanego na publicznej tv hiszpańskiej tve jakos koło 11-("musica si" się zwie, ale w przypadku serwowanej oferty nazwa brzmieć powinna raczej jak "musica no") ...no a to mi sie raczej źle kojarzy..nie wiem nawet czy nie mieli przyjemności tam występować ; / 
"radio is for housewives"-i'm none..
-
steady_girl
-
przez Flick So maja 29, 2004 2:58
michal napisał(a):lewackie teksty o bzdurach i tyle...
co to sa "lewackie teksty" ?
-

Flick
-
-
przez lukas So maja 29, 2004 9:48
Flick napisał(a):michal napisał(a):lewackie teksty o bzdurach i tyle...
co to sa "lewackie teksty" ?
no są to teksty o bzdurach...
i've got erection
-
lukas
-
-
przez lukas So maja 29, 2004 10:44
steady_girl napisał(a):to ja tu tłumaczem nr 1 na soundcrazy z hiszpanskiego-języka przeklętego zostanę..przebijam lukasa w ofercie tłumaczen, hehe..
Fakt, moja znajomość hiszpańskiego jest dosyć ograniczona, ale sądze, że hajs mógłby mnie zmobilizować do solidniejszej nauki tego pieknego języka i z tłumaczeniami poradziłbym sobie równie biegle jak i ty, dla chcącego nic trudnego w końcu  . pozdro666
i've got erection
-
lukas
-
-
Powrót do Inne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości
|