Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Ska Party live on www.globalstage.tv
Ska Party live on www.globalstage.tvtemat zerzniety z innego forum:
"The Ska Special Party" from P60-Amsterdam will be broadcasted live on 24.04.2004 starting 20.00 till 24.00. The bands performing will be : Intensified Rotterdam Ska Jazz Foundation The Bouncers for more information visit www.globalstage.tv or www.p60.nl or email us at info@globalstage.tv Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.
nie chce mi sie zakladac nowego topicu wiec niech mi ktos powie czy zna takie kapele
- "skakanka" - "narazie" i jesli zna niech napisze cos albo zarzuci jakims linkiem z gory dzieki pozdro Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.
hehehe to mnie w chuja w takim razie robia bo jedni mowia ze w sobote w Knurowie gra "Skakanka" a inni, ze "Narazie", chyba ze to tylko zbieznosc nazw, trza to bedzie sprawdzic Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.