Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Skinhead Reggae - znajesz ? panimajesz ?
W Rosji na 60 tysięcy łysych 59 tysięcy to naźki, co temu tysiącowi nie przeszkadza chociażby w prowadzeniu znakomitej stronki http://www.oioioi.ru. Natomiast na autorytarnej Białorusi SH dorobili się świetnego serwisu http://www.oi-belarus.com/. A u nas? Na forum Streetmusic nie chce mi się wchodzić, żeby po raz kolejny zobaczyć użytkowników mających więcej wspólnego z NSBM niż rocksteady czy early reggae.
Z filmu "Rosyjska wściekłość" (dokument Planete od rosyjskich narodowcach, można ściągnąć z Alterkina). A ze starszych źródeł było w "Szerokich torach" w odcinku o ichnich naziolach, ładnych parę lat temu. Z podobnymi liczbami spotkałem się także na stronie którejś z organizacji broniących praw człowieka, może to była Human Rights Watch, jak znajdę te dane to wkleję. Podsumowując - nie wyssałem ich z palca ani nie pracuję dla żadnych służb mundurowych
Szkoda, juz myslalem ze "Nigdy Wiecej" Warsaw Ska Siegheilers!
Re: Skinhead Reggae - znajesz ? panimajesz ?Znam słucham Lubie
lecz zawsze Reggae i Ska sa na pierwszym miejscu mój numer jeden Mr.Symarip i Mr Review
Re: Skinhead Reggae - znajesz ? panimajesz ?usunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:57 przez Szoet, łącznie edytowano 1 raz
Re: Skinhead Reggae - znajesz ? panimajesz ?Szoet mdrze prawi
tak wiec o człowieku nie świadczy muzyka a człowiek o muzyce ▀▄▀▄▀▄▀▄
▀▄▀▄▀▄▀▄ ▀▄▀▄▀▄▀▄ ▀▄▀▄▀▄▀▄
Re: Skinhead Reggae - znajesz ? panimajesz ?usunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:57 przez Szoet, łącznie edytowano 2 razy
Re: Skinhead Reggae - znajesz ? panimajesz ?MODERATORA !