Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Stęplowa strona?
Stęplowa strona?znalazłem sobie na necie calkiem calkiem strone o skinheadach:
http://www.skins.za.pl/ i wyczytałem w dziale "o stronie", że pomysł i realizacja baj Stępel. czy to Ty Stępelku? a jezeli tak to czemu się nie chwalisz? Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
na szybkiego przelecialem i co tu duzo, daje rade, jezeli beda aktualizacje, to bedzie konkretnie.
Strona nie jest przez mnie styrana, a Stepel jest tylko jeden, wiec to jakas mistyfikacja. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
mi najbardziej spodobala sie ksiega gosci i kolo o ksywie jassiu czy jakos tak hehe fragmencik:
"Wporzo wporzo ale troche glupoty jakies jak kurwa czarni skini<haha>,no i na tych fotach ci goscie i panienki jak jakies brudy wygladaja:/.Może i kiedys tak moglo być,ale jak ty dzisaj chcesz wygladac bez wlosow na zelik,gdzie ty jakoms fajna laske znajdziesz? I w takim ubraniu (chyba ze taka jak na tych zdjeciach:D)Według mnie ruch powinien się ciagle dostosowywac do realnych czasow,nie mowie naszywki Polski,koszulki itd. są OK.Pozdro 88 Oi Oi !!!" zabawne
Stronka "A tribute to..." można się poczuć trochę jak w muzeum, a właściwie jak eksponat z tego muzeum
Gdzie jest linia K?
Co na Grochów tak pięknie szła!
Byłem, zobaczyłem, zapisałem w ulubionych i wpisałem się do księgi gości. Jak znajdę chwilę to poczytam dłużej, bo w robocie za!@# i nie mam troche czasu na przyjemności. Pozdrawiam!!
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
yeah. myspace rządzi!! i've got erection
No to wez tam przyjmij add'a !!!
I ogolnie polecam do nawiazywania znajomosci... Agnes sorry ze nic nie odpisuje ale nie moge sie dobic do twojego profilu, ale takie to jest czasami... Stay drunk !!!
Wybaczcie moją rozległą ignorancje i zerowy zakres zorientowania, ale co to są: czarni skini - czy są też biali i rózowi? kim są "brudy", czy twz.dredziarze też sie kalsyfikują do tej nominacji? i czy wśród dziewcząt jest bardzo popularna fryzura "na małpe"? Acha, i czy na prawdę uważacie, ze białe skarpetki do ciemnych lakierek, to nie jest wieśniactwo? [no chyba, że wtedy są to SKAskarpetki - to przepraszam] Chcę mieć wielki dom nad Adriatykiem, żebym mogła rano jód wysokiej klasy wdychać, mieć pięć samochodów na wszelki wypadek i spać na pienidzach, żeby mi było miękko i wygodnie.
Wiesniactwo , czy nie wiesniactwo ale swoj uroczek ma , i jak widac budzi pewne emocje ...jeszcze 6-7 lat temu to bylo cos nieodrywalnego dla skins , a tak z osobistego podejscia do sprawy , uwazam , ze mozna wlozyc biale skarpetki do czarnych boots i wygladac Git-owo jesli ma sie jakis gustowny styl , bo dobry kicz nie jest zly ![]()
A jak ty to chcesz zrobic,aby po zalozeniu bialych skarpetek do czarnych "boots" byly one widoczne?? Znaczy podkolanowki?? No i koniecznie krotkie spodenki tak?:) Jarzabek,a ty nie masz przypadkiem 18latek? Bo opowiadasz jak stary zalogant Pozdro
18 latek mam ale jestem "dzieckiem" starych zalogantow
Cieplo pozdrawiam ![]()