Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Szukam tytuliku
Szukam tytulikuWitam szukam, jednego reggae'owego kawałka, niestety pamiętam tylko kilka słów jakie były w refrenie ale może komuś się coś skojarzy.
Piosenkę słyszałem już dośc dawno a slowa refrenu które sobie przypominam to: "It's Jah, rastafaaaraaai, Jah Selassie I" Ktoś ma jakieś pomysły ?
Heh no tak też myślałem że to bardzo popularne słowa, ale niestety nieznam dalszego tekstu hmm moze sproboje na virtualnym pianinku wygrac rytm piosenki ale to też niebędzie jakieś super odwzorowanie
A tu moja wersja z refrenu www.novak.i365.pl/rastafari.mp3 ale to trzba brac na dużą przymiarke
może to jakieś ragga może Sizla może Capelton...
nie wiem nie kojaże, ale szukaj raczej w tematyce ragga dancehall niż reggae czy roots pozdro
szukaj w Googleproponuję wpisać text w Google,
awsze to o kilkaset tysiecy jamajskich piosenek mniej do szukania tegoz textu; Jah Bless Rebelman