St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Tabulatury
TabulaturyPotrzebuję tabulatur jakichś utworów (na razie nie jestem wybredny) SKA , tylko że to mają być tabulatury na pianino, czy jak kto woli keyboard- i tu zaczynają się schody, bo nie mogę nic znaleźć w necie. Może jednak ktoś miał więcej szczęścia albo po prostu wie gdzie tego szukać w sieci. Z góry wielkie dzięki!!!
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Re: Tabulatury
No tak wielkie dzięki za odzew P.S. Przepraszam administratorów, bo ten temat powinien znaleźć się w innym dziale ale jako że się poniekąd wiąże z wcześniejszym moim zapytaniem to tu go umieściłem. Możesz mnie chamem zwać,
a ja myślę, że na przykład partie klawiszy do Madness'ów trudno jest zagrać ze słuchu
Możesz mnie chamem zwać,
Słuchaj Hippie_Hunter jeśli chodzi o Madnesów to jestem prawie pewien, że gdzieś je widziałem w necie. To była jakaś strona z coverami znanych zespołów. Postaram sobie przypomnieć gdzie tego szukać, jakby co to dam znać.....
24 AND 7 CREW Olsztyn
Jedyne co mi się udało znaleźć to właśnie strona z coverami zagranymi jedynie na klawiszach i wśród nich jest Madness. To jest już i tak pewne ułatwienie... http://homepage.uvt.nl/~s710326/
Dzięki Gała za zainteresowanie, jeśli to nie ta strona co powyżej to było by też fajnie gdybyś przypadkiem jakoś sobie przypomniał. Pozdrawiam. Możesz mnie chamem zwać,