Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Teksty
TekstyGra ktoś w kapeli i potrzebuje tekstów? Mam do zaoferowania 3 teksty
" Skalary " Skalary skalary Skalarów cztery pary I wszystkie w paski czarne Choć w słońcu wielobarwne Za wcześnie moja rybko Na miłość i na piwko Za szybką jeszcze jasno Niech tylko światła zgasną A w akwarium pływają skalary Ska ska ska skalary Być może znają dźwięki tej gitary Ska ska ska skalary Skalary skalary Skalarów cztery pary Płetwami poruszają I wszystko pożerają Jest jeszcze bardzo jasno Niech tylko rybki zasną Mów do mnie trochę ciszej Bo mogą nas usłyszeć --------------------------------------------------------- " To muzyka ska " Czasem myślę sobie, już pod koniec dnia Wypić z kumplem jedno piwko, no a może dwa Zwykle kończy się na kilku lub nie widać dna A najlepiej nam smakuje przy muzyce ska! To co w sercu gra To muzyka ska Ska ska ska ska Ska ska ska ska Często myślę sobie, że uda się nam Przyjacielu baw się z nami, nie stój tutaj sam Ta muzyka cię poniesie, to obudzi cię Dołącz do nas, śpiewaj z nami i uśmiechnij się -------------------------------------------------------- " Skandale " Nieporozumienia i dziwne sytuacje Konflikty z prawem, korupcja w polityce Zostaw to wszystko, wyrzuć swe frustracje Pij razem z nami, baw się przy muzyce Ska ska ska skandale Uciekaj od nich jak najdalej Podążaj własną drogą Kiedy cię gonią i są już za tobą Ska ska skandale Ska ska skandale Nie ma ich końca Są z nami stale Podsłuch i kamery, mafijne porachunki Fałszywy biznes i inne tajemnice Nie są dla ciebie sądy, posterunki Pij razem z nami, baw się przy muzyce
Re: Tekstyjest w tym jakas konsekwencja. proponuje Ci zrobic kariere polskiego Chrisa Murraya.
Ska`d 4 life !