Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
The Toasters w TVP Kultura - 18.02.2007
The Toasters w TVP Kultura - 18.02.2007W najbliższą niedzielę 18.02. w TVP Kultura w programie "Małe jest wielkie" o 23:30 będzie można obejrzeć dokument o Tosterach. Polecam, ponieważ materiał tam zawarty pochodzi z najlepszych lat zespołu. Rocksteady Freddie z bujną czupryną wymiata
No wreszcie przejmujemy media!
Ska rewolucja jest realna eee... A jak to sie stalo, ze taki material w TVP Kultura? Wiem, ze tam paru fanow punk rocka pracuje (Pietia`s girlfriend!), ale ska? Ska`d 4 life !
skoro była już swego czasu emisja koncertu Skatalitesów, to obecność ska na tymże kanale nie jest chyba taka dziwna? zaś co do fanów punka, to statystycznie rzecz biorąć wielu z nich słucha i ska, prawda?
zresztą, nie drążyć ino się cieszyć A.G.G.R.O. !
I to jest odpowiedź na pytanie pana Kowalskiego. Bo gdzie był koncert Skatalitesów, no gdzie? Niewykluczone, że w przyszłości coś się jeszcze ze ska pojawi.
mnie się jakoś dziwnym trafem wydaje, że możnaby spokojnie użyć dwóch rąk, jeśli nie więcej, coby policzyć znajomków, kórzy słuchają zarówno dobrego ska jak i dobrego punka i przy tym starają się aktywnie uczestniczyć w życiu koncertowym obu tych nurtów ale pewnie to nadal za mało w skali całego kraju i w skali planowanej przez Ciebie rewolucji - o rewolucji w sensie frekwencji chyba faktycznie nie może być mowy, jeśli to wciąż i wciąż od dawna te same osoby są A.G.G.R.O. !
zdziwilbys sie:P Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
wazna jest krew i wladza. frekwencja przyjdzie sama... No a Ty Tajtus, powiedz mi cos czego nie wiem o tvp. Ja jakos rzadko korzystam z dni otwartych w tvp, wiec moze uzupelnisz moj bank wiedzy, prosze? Ska`d 4 life !
Offtopic powędrował tutaj: http://www.soundcrazy.pl/forum/viewtopic.php?t=2067
Powracając do głównego tematu. Informacja o Toasterach w TVP Kultura strasznie mnie rajcuje i program pewnie wyląduje w moim prywatnym archiwum.
Pewnie będą to z 10 razy powtarzać.
Ja oglądałem, ale byłem porobiony i nie pamiętam jaki tekst leciał. Program składał się z teledysków i kilku fragmentów z koncertu,jak jeszcze trąbił Fredi Rokstedi. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać