The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
this is england - film
Napisy? Tłumaczenie? Dziewczyno, ja bym się nie łudził. Powiem inaczej: jak ktoś z nas kiedyś zrobi to będzie, bo raczej wątpię, żeby jakiejś przypadkowej osobie chciało się taka raczej niszową produkcję tłumaczyć. No chyba, że faktycznie za jakiś czas ktoś się pokusi o dystrybucję w kinach, wtedy nie będzie problemu. Ale to jeszcze mniej prawdopodobne niż napisy na necie A ja tłumaczyć tego ich cockney-slangu nie zamierzam! Ostatnio edytowano Śr lip 25, 2007 7:20 przez DirtyFinger, łącznie edytowano 1 raz
Zajebisty film! Fajny klimat, nie mówiąc już o muzyce, klasyka
kolega mi nagral a plyta nie dziala co za niesprawiedliwosc :/
the pride is only thing the man is born with
Film bedzie pokazywany w ramach festiwalu filmowego Era Nowe Horyzonty (19-29 lipca) na wroclawskim rynku (za darmo). Jak tylko zostanie podana dokladna data i godzina projekcji, nie omieszkam poinformowac.
Juz wiadomo, ze film bedzie mozna zobaczyc na wroclawskim rynku 21 lipca o godzinie 21:30. Bedzie tez pokazany 26 lipca o 13:00 w Teatrze Muzycznym Capitol (ale to juz za gotowke).
Film dwa tygodnie temu pojawił się na płytach dvd w UK. Koszt 20 funciaków jak ktoś by chciał mogę kupić i przywieźć do Polski. Będę w Wawie 10 października. Zainteresowani pisać na maila skinhead@interia.pl. BTW Bączek, Wirus szykować gardła na picie proszę
Old SKINHEADS never die !!!
Napisy są na http://www.napisy.info Ściągnąłem parę dni temu.