The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Train To Skaville - Historia Ska
Train To Skaville - Historia SkaPablo się jakiś czas temu bardzo postarał, a mi w końcu udało się umieścić to w ramach serwisu w możliwie przystępnej formie.
Bardzo dobry start dla świeżych osób na forum, a i Ci bardziej obeznani na pewno się czegoś nowego dowiedzą. http://rudemaker.pl/nowosci/538_Histori ... ville.html
Re: Train To Skaville - Historia SkaPablo się postarał. Gratulacje za chęci i końcowy efekt.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Train To Skaville - Historia Skazajebista skarbnica wiedzy co niektórzy w końcu się dowiedzą że ska to nie punk z dęciakami.
Re: Train To Skaville - Historia SkaJa nie rozumiem jednego, czego wszedzie na tej stronie wszedzie jest ryj Stepla ;p ??
Re: Train To Skaville - Historia Skausunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:57 przez Szoet, łącznie edytowano 2 razy
Re: Train To Skaville - Historia Skaparę błedów wytkne.
Bigger Boss to nie ja tylko cały sound. Gramy Bigger Boss reggae stąd nazwa, proste:) Ja jestem Colonell, a Madame Colonelle to Madame Colonelle a nie Madame Colonel. bardzo istotna różnica. zdjęcie jakoby pochodzące z koncertu Skatalites to koncert Mr Symarip. teraz nie mam czasu sie wczytywać, ale jak czegoś się dopatrzę, nie omieszkam się doczepić;) a poza tym text git. niby wszyscy wiedzą, wszyscy znają, ale moim zdaniem raz na jakiś czas coś takiego powinno powstać, coby młodsze pokolenia wyedukować. Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
Re: Train To Skaville - Historia Ska
dokładnie tak, bo przecież na skatalites w cdq nie byłem a na zdjęciu się jakoś znalazłem... Well it started in Jamaica, they call it jamaican ska, so feel the hit of this rude boy beat, it's gonna take you far...
Re: Train To Skaville - Historia SkaAle, coby nie było to Pablo zrobił kawał wielkiej roboty zatem pełen respekt
Well it started in Jamaica, they call it jamaican ska, so feel the hit of this rude boy beat, it's gonna take you far...
Re: Train To Skaville - Historia SkaNaprawde musze przyznać że podoba mi się ten artykuł zwłaszcza Miło że jest wzmianka o Skinhead`ach w takiej formie jak powinna być
dzieki wielkie ▀▄▀▄▀▄▀▄
▀▄▀▄▀▄▀▄ ▀▄▀▄▀▄▀▄ ▀▄▀▄▀▄▀▄
Re: Train To Skaville - Historia SkaSkatalites na Symaripa zmieniłem.
Co do podpisu Bigger Boss to specjalnie zostawiłem podpis Pabla, żeby sprawdzić Tytus, Twoją czujność. A że wszędzie na stronie jest Stępel? Bo to znana i szanowana osobistość! Swoją drogą Czarny, jakiś czas temu marudziłeś, że Ciebie wszędzie pełno
Znany i szanowany ? To jest znany pijak i zlodziej, bo kazdy pijak to zlodziej no ja narzekalem, ze jestem wszedzie, ale ze moje zdjecie najbardziej perfidne bylo na zdjeciu glownym galerii ;p
Ale szanowany
Re: Train To Skaville - Historia SkaChyba w myśl przysłowia :
"Ludzie pijący alkohol są dla mnie niczym... ...niczym bracia "
Re: Train To Skaville - Historia Skamysle, ze warto tu umieszczac merytoryczne uwagi, poprawki i wzbogacac to komendium tak, zeby bylo calkowicie najlepsze i bezbledne.
raz na pare miesiecy Pan Redaktor Naczelny moglby poprawiac. Ska`d 4 life !
Re: Train To Skaville - Historia SkaPan Redaktor Naczelny czeka więc na wszelkie poprawki merytoryczne.