St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
14.04 - TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ vol. 5
14.04 - TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ vol. 5TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ vol.5.
Koncert dedykowany pamięci Wojtka TIK TAKA Stefana oraz Mirka SENSITIVE RATa Bednorza...zmarłych muzyków Bulbulators... Sobota 14.04. Sala MOK Czerwionka Leszczyny ul.Wolności 2 Start: 18.30 Wjazd: 25zł -- W zeszłym roku nie pojechałem i do dzisiaj żałuję. ![]()
Re: 14.04 - TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ vol. 5Może i ja się w końcu wybiorę?
Re: 14.04 - TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ vol. 5
No właśnie. Na żaden koncert tyle razy się nie wybierałem co tam i się nie udało. Charge 69 widziałem jak grali kiedyś w Krakowie, dawno temu to było więc wypada się wybrać. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: 14.04 - TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ vol. 5heh - to wybierzmy sie w koncu!
moze tym razem zaden samolot sie nie spierdoli my na Tak raczej!
Z tego co wiem Charge 69 przybywa do Polski na kilka koncertów ale szczegóły niebawem
I reszta koncertów Charge 69 w Polszy 14.04.2012 - Czerwionka-Leszczyny <Tik Tak Punk Rock Memoriał> 15.04.2012 - Warszawa <Punkt 7 Radio Luxembourg> 16.04.2012 - Toruń <Hard Rock Pub Pamela> 17.04.2012 - Gniezno <Młodzieżowy ośrodek kultury>
Re: 14.04 - TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ vol. 5Wybiera się ktoś do Czerwionki? Ja na pewno jadę.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Wiadomka, że się wybiera. ![]()