The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
14.05.2011 oi! festyn rodzinny - Kraków
14.05.2011 oi! festyn rodzinny - Kraków"Serdecznie zapraszam na oi! festyn rodzinny!
Do tańca zagrają i zaśpiewają: ~ the Sandals - Poznań ~ Rewizja - Lubin ~ Pils - Tychy ~ Game Over - Kraków ~ The End - Silesia ~ Freaks - Szczecin ~ Park Wolności - Mielec Koncert odbędzie się 14'go maja 2011 w Krakowie w klubie ARKA, ul. 29'go listopada 50. Wejście od godziny 15:00, start godz. 16:00 Wjazd 27/35 PLN bilety w przedsprzedaży (info już wkrótce) lub mailowo: punxgarage@gmail.com (do 11'go maja) dla ciekawych piwo w knajpie od 4zł, koło knajpy miejsce do posiedzenia przy piwie na świeżym powietrzu i buda z szybkim żarciem i jeszcze jedna UWAGA! Kapel jest sporo, więc koncert ruszy najbardziej planowo jak to tylko będzie możliwe, żeby każdy mógł zagrać "swoje" pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie! oi!" http://www.conservativepunk.net/forum/v ... php?t=8952 ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: 14.05.2011 oi! festyn rodzinny - KrakówDobry skład. Trzeba się będzie zastanowić nad przyjazdem.
Organizatorski debiut Dina mile wspominam. ps "więc koncert ruszy najbardziej planowo jak to tylko będzie możliwe" - już nawet nie liczę ile razy czytałem coś takiego i jak zawsze była obsuwa ![]()
Re: 14.05.2011 oi! festyn rodzinny - Krakówplakat
![]() -- bilety w przedsprzedaży można kupić w studiu tatuażu RobTattoo (Tattoo Familia F16) przy ul.Floriaskiej 16/4 w Krakowie (albo mailowo - tak jak napisano wyżej) ![]()
Re: 14.05.2011 oi! festyn rodzinny - KrakówTo przybywa ktoś? Ja i moja ładniejsza połowa przybywamy do Krakowa chwilę po 14, więc jakby co można zrobić małe before party.
kolejność: 1.game over 2.park wolnosci 3.the end 4.rewizja 5.sandals 6.freaks 7.pils ![]()
Re: 14.05.2011 oi! festyn rodzinny - KrakówWłaśnie wróciłem do chaty. The Freaks i Pils nie zagrali, bo przerwano koncert. Jakiś koleś (prawdopodobnie) wyłapał w mordę i musiano wzywać karetkę. Wg człowieka, który był albo szefem ochrony albo inną osobą "z władzą" delikwent jest w śpiączce w stanie krytycznym, ale takim ciulom nie można wierzyć.
Freaksi maksymalnie wkurwieni, bo przejechali 600 km i dupa. Nawet próbowali zagrać 3 kawałki, ale najpierw wyłączono mikrofon wokalisty, a potem odłączono prąd. Dziwię się, że nie spalono tej budy. Dawno nie byłem na tak napinkowym gigu. Oceniając po kolei: - Game Over - wcześniej nie słyszałem ani jednego utworu, więc nie zwróciłem na nich większej uwagi. Ożywiłem się dopiero przy coverze Ramzesa. - Park Wolności - chłopaki robią postępy, nawet dało się tego słuchać - The End - jedyna kapelą z kobietą na wokalu, dobre granie, szkoda że prawie wszystko po angielsku - Rewizja - tutaj wreszcie zrobiło się tłoczno pod sceną, bardzo dobre płyty, więc nie mogło być lipy; zagrali m.in. takie hity jak "metroseksualny", "Naszym kobietom" czy "Mery". - The Sandals - jak wyżej, było kilka kawałków z nadchodzącej płyty i był też m.in. "King Bruce Lee" Akustyk do wymiany. Co chwilę coś sprzęgało i nawalały odsłuchy. Zamiast wracać ok. 4, mieliśmy przymusowy powrót przed 1. Dobrze, że chociaż trafiliśmy na tanią taksę. ps i były ponad 2 godziny obsuwy ![]()
Re: 14.05.2011 oi! festyn rodzinny - KrakówTo dobrze, że nas malowanie chaty zatrzymało
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: 14.05.2011 oi! festyn rodzinny - Krakówgarść fot
tu do obejrzenia a tu do ściągnięcia ![]()