The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)
23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)HorrorShow, Zbeer i Werwolf 77 zagrają w Warszawie, w No Mercy. Wjazd dwie dyszki.
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)Jak juz kiedyś pisałem. Dawno mnie nie było w Warszawie. a skład sie fajny zapowiada !
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)z tego co czytałem na sajkoforum to na koncercie ma odbyć sie premiera płyty werwolfa, a horrorshow zaprezentuje materiał z nowej płyty która ukazać się ma na początku roku. Mam nadzieje, że obie płyty będą jakościowo podbne do tego co znam z ich wcześniejszych nagrań... jakość mogła by być tylko lepsza, ale jak bedzie tak jak na starszych nagraniach to i tak mi to nie przeszkadza gdyż wielbie oba te zespoły.
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)
Premiera Werwolfa to po prostu oficjalnie wydana demówka z przed kilku lat, która jest już do kupienia od kilku miesięcy. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
No właśnie nie wiem... cytując z sajkoforum "Gospodarzem imprezy będzie zespół Werwolf77 który po 7 latach działalności wydał pierwszą długogrającą płytę, ktorej własnie odbedzie sie premiera w stolicy."
Jakoś trzeba reklamować koncert hehe, a płyta Werwolfa jest dostępna, tak jak Stępel napisał, już od kilku miesięcy i jest to demówka wydana w kolorowych okładkach. Tą samą demówkę mam już od kilku lat, tyle że wydana ona była własnym sumptem zespołu i nosiła tytuł Ostatni dancing w kwaterze Hitlera.
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)Czy ktoś z okolicznego chamstwa i drobnomieszczaństwa się wybiera?
bo ja będę z małą reprezentacją dolnośląską i chętnie bym się napił piwa z jakimiś dawno nie widzianymi twarzami
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)zbeer nie zagra , Majki mam nadzieje, ze mimo wszystko sie stawisz. do zobaczenia.
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)a!zapomniałam dodac ze zamiast hanysów zagar de tazsos.
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)Ta zmiana jeszcze bardziej mnie przekonuje do tego wyjazdu
Wszystko zmierza w tym kierunku
No miło by było jakiegoś browarka przytulić Well it started in Jamaica, they call it jamaican ska, so feel the hit of this rude boy beat, it's gonna take you far...
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)Ja tam będę miał kogo przytulać, ale jakaś wolna jedna dłoń się znajdzie na dobre pięcioprocentowe, pełne
Czyli wyciągam wnioski, ze kulturalny koncert poszedł się jebać :O
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)Koncert muzycznie zajebisty... jednak rozpierducha prawie jak na Włochatym ;O
Miło było spotkać piękne i niewiasty z naszego forum
Re: 23.01.09 HorrorShow, Zbeer, Werwolf 77 (Warszawa)boli mnie glowa