St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
STREET DOGS-13.05.2011-ŁÓDŹ
STREET DOGS-13.05.2011-ŁÓDŹ7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: STREET DOGS-13.05.2011-ŁÓDŹNo nie ma lipy-trzeba jechać!!!
Zapowiada się koncert roku!!! A wiadomo od kiedy bilety w przedsprzedaży?Czy zapowiada się ograniczona ilość miejsc? 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: STREET DOGS-13.05.2011-ŁÓDŹ"Are you ready to roll, are you ready to rattle"?:P
Szkoda, że Steet Dogs do wszystkich irishpunków na Mighty Sounds nie dorzucą....
Re: STREET DOGS-13.05.2011-ŁÓDŹI jak po koncercie???Był ktoś???Można liczyć na jakieś info odnośnie tego wydarzenia???Z przyjemnościa poczytam,bo nie mogłem tam być-ślub kumpla to ważna sprawa...
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: STREET DOGS-13.05.2011-ŁÓDŹ
http://www.conservativepunk.net/forum/v ... 399#371399 ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: STREET DOGS-13.05.2011-ŁÓDŹ
Dzięki za info!Widzę,że znowu nie było szału jesli chodzi o frekwencję...Ja mimo wszystko żałuję,że nie byłem,bo STREET DOGS to potęga i tak ma być... 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...