The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ VOL. III - 23.10.2010
TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ VOL. III - 23.10.2010Trzecia edycja Memoriału. Jak zwykle Czerwionka Leszczyny, sala MOK.
zajebisty skład: Start: 18 Wjazd: 20zł After party w "Starej Piwnicy", lokal po generalnym remoncie, czynny do wczesnych godzin porannych. plakat ![]() ![]()
Re: TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ VOL. III - 10.04.2010kolejność:
Koniec przewidziany jest na 23. Ostatni autobus w stronę Gliwic jedzie o 23:10. Informacja dla przyjezdnych z dalszych stron: 100 metrów od MOKu jest całodobowa knajpa UNI BAR. ![]()
Re: TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ VOL. III - 10.04.2010Koncert odbędzie się 23.10.2010.
zmienia się data, reszta (czyli występujące zespoły, cena itd.) bez zmian ![]() ![]()
Re: TIK TAK PUNK ROCK MEMORIAŁ VOL. III - 23.10.2010Memoriał jak zwykle zajebisty. Jeszcze nie byłem w Czerwionce na słabym gigu.
Ludzi jakby mniej niż w zeszłym roku, zapewne przez ten termin. Najlepiej oceniam koncert Bulbulatorsów, drugie miejsce ex aequo Werwolf 77 i The Fialky, na końcu weterani z Celi nr 3. Bulby zagrały sporo utworów z nadchodzącej płyty, m.in. "Hypnos". Poza tym pierwszy raz słyszałem w ich wykonaniu "Teenage kicks". W przypadku Werwolfów nie obyło się od takich szlagierów jak "Koledzy są najważniejsi", czy "Twoje długie włosy". Chwilami na scenie było troje wokalistów. The Fialky - zagrali "Punk sex pivo", "United", "Punk 77" i "Náš styl naše móda", więc byłem zadowolony. Cela nr 3 - nie tylko wg mnie najsłabszy koncert na Memoriale, w porównaniu z innymi kapelami było smętnie i bez pałera. Szkoda. Tak czy siak "Kwiaty" na żywo to jest coś. Fakt, że koncert odbył się w październiku, a nie w kwietniu, ma swoje plusy - na następna edycje trzeba czekać tylko pól roku. ![]()