Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
[27.02.2010 - Łódź] Wunder Wave 64
[27.02.2010 - Łódź] Wunder Wave 64WUNDER WAVE 64 = 20 years of creative chaos!
27.02.2010 Dekompresja - Łódź Wjazd: 48 pln (w przedsprzedaży) 55 pln (w dniu koncertu)
![]() __ Jedzie ktoś? ![]()
Re: [27.02.2010 - Łódź] Wunder Wave 64O 14 z Bytomia startuje bus z 17-20 osobami.
Zapowiada się ostra pankerka. ![]()
Re: [27.02.2010 - Łódź] Wunder Wave 64Doooobrze było, oj dooobrze
Telefon rozjebany o parkiet, poskładany i działa dalej, hehe A łódź to wiocha (sory)
Re: [27.02.2010 - Łódź] Wunder Wave 64Oj tak, dobry gig.
Ogólnie gig zajebisty, najsłabiej jak dla mnie (ale i tak na przyzwoitym poziomie) zagrał ten czeski zespół Petr coś tam coś tam [kmwtw]. Sexbombę widziałem drugi raz i zagrali naprawdę konkretnie. Z płyt jakoś średnio dobrze to brzmi, za to na nadrabiają na żywo. Petr zagrał fajnie, ale jakoś mnie nie porwał ten koncert. Za to gwiazda wieczoru = jazda bez trzymanki. Miałem wrażenie że grali ze 2 godziny. Nogi tak mnie już napierdalały, że szkoda gadać. Osobna historia to jazda do Łodzi i z powrotem. Pierwszorzędne robienie obory. trochę fot http://picasaweb.google.pl/michal.muzyk ... derWave64# ![]()