St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
WUNDER WAVE 73 - Street Dogs, Łódź - Dekompresja
WUNDER WAVE 73 - Street Dogs, Łódź - DekompresjaDo Wrocka miałem za daleko - teraz damy radę
WUNDER WAVE 73 wystąpią: STREET DOGS- street punk rock z Bostonu (U.S.A.). Kapela dowodzona przez Michaela McColgan'a -pierwszego wokalistę DROPKICK MURPHYS Śpiewał na płycie "Do or Die" (Hellcat Rec.) THE MAHONES- celtycki folk punk z Ontario (Kanada) THE ANALOGS -street punk nr.1 ze Szczecina THE END- melodyjny punk rock ze Śląska z damskim wokalem. 23 stycznia 2011 (niedziela) - ŁÓDŹ klub Dekompresja, ul.Limanowskiego 200 g.19:00 Bilety w cenie: 45 zł (przedsprzedaż) , 55 zł (w dniu koncertu) PS. Dzień wcześniej na rozgrzewkę Pennywise w Wawie - mistrzowski melodyjny hardcore punk z Kalifornii (USA), z Zoli Teglas`em (Ignite) na wokalu.
!O ja pierdolę!!!Doskonała wiadomość,choć tym razem zdecydowanie dalej od domu.
Byłem we Wrocku na koncercie STREET DOGS i powiem wam,że przed tą kapelą czapki z głów!!! Czad i energia na 150%!!!Jedyny minus,że było bardzo mało ludzi /w tym samym czasie w klubie "Madness" publikę ćwiczył The Toasters/,ale i tak bostończycy potrafili się zajebiście odnaleźć,zresztą taki koleś jak McColgan potrafi zrobić coś z niczego.Ma gościu sceniczne pierdolnięcie!!! No nic,zaraz rzucam okiem w grafik i...w styczniu trza jechać na Łódź Z ŁAPĄ NA SERCU POLECAM WSZYSTKIM KONCERT STREET DOGS!!! 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: WUNDER WAVE 73 - Street Dogs, Łódź - DekompresjaWłaśnie wyczaiłem, że podobny skład jest też w Ostravie >>szczegóły<<. Wjazd o połowę tańszy i z Katowic lepszy dojazd do Ostravy niż do Łodzi.
Szkoda tylko, że to w poniedziałek. ![]()
Re: WUNDER WAVE 73 - Street Dogs, Łódź - DekompresjaTrasa przełożona!
![]()
Re: WUNDER WAVE 73 - Street Dogs, Łódź - DekompresjaKurwa,jaka cudowna wiadomość!!!
Od stycznia do marca 3 razy w tygodniu mam kurs w pracy i nie dostałbym wolnego,żeby jechać na Łódź. Teraz trasa przeniesiona jest na maj i pojawię się na tym koncercie na 150%!!! Poza tym będzie już wiosna,bo teraz to masakra zalega na szosach... Git news!!! 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...