Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
16.03.12 [wawa] ZABILI MI ŻÓŁWIA + support
16.03.12 [wawa] ZABILI MI ŻÓŁWIA + supportKlub PUNKT & RADIO LUXEMBOURG (P..RL), ul. Górczewska 67
Opis ZABILI MI ŻÓŁWIA + support ![]() 16.03.12 start 20:00 wjazd 18/23 *Bilety w przedsprzedaży możecie już nabywać drogą internetową przelewem na konto klubowe: 87 1090 1030 0000 0001 1478 9503 w tytule: ZABILI MI ŻÓŁWIA Taka forma sprzedaży jest możliwa do 14.03 Na koncert zapraszamy z wydrukowanym potwierdzeniem przelewu Zabili Mi Żółwia gra muzykę dość zróżnicowaną. Początkowo fundamentem utworów był punk/ska ale z czasem coraz częściej zdarzały się wycieczki w bardziej rockowe klimaty. Zespół stawia przede wszystkim na dobrą zabawę słuchaczy, stawiając główny nacisk na rytm oraz melodię. W tekstach możemy znaleĽć zarazem wesołe proste historie jak i tematy poruszające bliskie każdemu problemy. http://www.youtube.com/watch?v=uHqjtZjRqVc more info soon....
Re: 16.03.12 [wawa] ZABILI MI ŻÓŁWIA + supportDo the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 16.03.12 [wawa] ZABILI MI ŻÓŁWIA + supportJuż w ten piątek !!!
Re: 16.03.12 [wawa] ZABILI MI ŻÓŁWIA + support
Poszło! a w piąteczek winyl sobie kupię jeszcze, albo dwa! Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 16.03.12 [wawa] ZABILI MI ŻÓŁWIA + supportBabilon is mixing!!!
Wczoraj wieczorkiem zrobiłem wpłatę, ale bank zaksięgował ją dziś, tj. 15.03... Mam nadzieję, że nie będzie problemów na bramce Do the SKA!
REGGAE fever is good!