St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos Kosmos
2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos Kosmos![]() 2 marca 2012, piątek Kosmos Kosmos, ul.Koszykowa 55 ![]() Ostatnio edytowano Wt sty 31, 2012 22:02 przez RudebwoyJanek, łącznie edytowano 1 raz
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Kosmos Kosmos, WarszawaJak zobaczyłam na głównej w okienku forum "TheBARTENDERS, Kosmos Kos", to wstrzymałam oddech i zrobiłam wielkie oczy. Przez chwilę myślałam, że to w Wałbrzyskim kosmosie taki zacny koncert, ale nie. Pudło. A szkoda.
Swing Heil!
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos KosmosJanek jak zwykle czujny, a my dostarczymy Wam pełne info o koncercie, miejscu i afterparty jakoś na dniach.
czołem!
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos Kosmosno to mamy dwa kosmosy. Kto da więcej?
Ska`d 4 life !
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos Kosmosjutro, podbijam!
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos Kosmosmyspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos KosmosWpadnie skromna reprezentacja Łodzi:)
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos Kosmoso, fajno!
podbijać z piwem przed, w trakcie i po. a na miejscu dobre lokalne piweczka + dobre nielokalne. do zobaczenia!
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos KosmosBardzo ładny gig. Około 180 osób w środku. Kolejny Kosmos zdobyty. Bravo
Ska`d 4 life !
Re: 2.03 TheBARTENDERS, Warszawa @ Kosmos KosmosDla mnie koncert rewelacja. Fajnie było znowu zobaczyć najlepszy Polski ska band.