Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmie
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieJuż jutro więc hop do góry.
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieA należy dodać że Mowa-Trawa dziś zagra w wzbogaconym składzie!
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieRewelacyjny kameralny koncert
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieDo the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej Karmie
A coś nowego wyszło czy to stare wydanie
Stare stare - rasta la vista, baby z 2003 r. Mieli też wszystkie swoje CD, jednak zarówno ich jak i DVD jestem szczęśliwym posiadaczem już od jakiegoś czasu. Nowości żadnych.
Im starsze tym lepsze. Sam też wrzuciłem sobie DVD i z checią ponownie obejrzałem.
Jak najbardziej zapraszam. Bardzo możliwe, że będzie to bardzo kameralny koncert ze względu na wyjazd lokalnej publiczności do Bielawy na festiwal. Będzie miło.
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieObyś się nie zdziwił
Bielawa w tym roku to /niecenzuralne słowo/ A trochę ludzi z tego co słyszę się zwali do Was, heh Poproszę 4 bileciki odłożyć bo jeszcze się nie załapiemy!
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieZa wstęp kasujemy na bramce (15 zł).
Załapiecie się na pewno ! Pozdrawiam
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieSmaglo aż 4 biedaszybników śmiga
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieWszystko gotowe! Jedziemy po łyk balsamicznego powietrza z Gór Izerskich i wracamy
Swing Heil!
Re: 20.08 Yellow Umbrella w Dobrej KarmieDziękuję wszystkim za udział w koncercie w Szklarskiej !
Niestety nie mogłem być z wami (byłem na weselu), ale z relacji publiczności oraz Bratka (właściciela klubu, barmana) wynika, że był to jeden z najlepszych koncertów zagranych w klubie Jazgot. Wszystko dzięki bardzo pozytywnemu podejściu zespołu oraz WAS publiczności. O następnych imprezach będę informował z wyprzedzeniem. Pozdrawiam. Jasiek - Kosmos Mega Sound System