The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
22.01.2011 Sosnowiec-> KoNoPiAnS -Premiera Nowej Płyty!
Re: 22.01.2011 Sosnowiec-> KoNoPiAnS -Premiera Nowej Płyty!Konopiansi wqrvke byli (chyba jak zwykle) :] jak dla mnie baaardzo pozytywny koncert...
Re: 22.01.2011 Sosnowiec-> KoNoPiAnS -Premiera Nowej Płyty!Koncert zaczęły się kilka minut po 19. Na początek goście z dalekiego Rzeszowa. Ich płytkę często można usłyszeć w moich głośnikach. Do ostatecznej oceny zespołu brakowało mi tylko zobaczenia ich na żywca. Jest świetnie! Jest radość z grania (poparta umiejętnościami) i jest charyzma (zwłaszcza u wokalisty). Wielki plus za zagranie pewnego coveru. Jeśli tylko coś wydadzą to biorę w ciemno! Balangersi grali ok. godziny.
"dziewczyno ruszaj nogą, dziewczyno ruszaj nogą dziewczyno ruszaj biodrem, dziewczyno ruszaj biodrem to będzie bardzo dobre, to będzie bardzo dobre jak zaczniesz bujać biodrem, zacznij bujać biodrem" Po The Balangers na scenę weszły Barwinki. Przedstawiać nikomu nie trzeba, bo chyba nie ma na tym forum osoby, która by ich nie znała. Byłem już na ich koncertach ładnych parę razy, ale nie widziałem ich w klubie po wydaniu płyty "Kocham kłopoty". Bardzo dobry koncert (trwał chyba z półtorej godziny), na którym można było usłyszeć zarówno nowe utwory ("Nie mam czasu", "Bracia Strach", "Papierosy", "Najlepsza partia w mieście" itd.), jak i starszy materiał (np. "Idioci", "Sonny Crockett"). Jestem fanem tego zespołu i to się już chyba nie zmieni. Jak już k3rmit napisał, niestety nie udało się zobaczyć Konopiansów. Na szczęście widzieliśmy ich 9 stycznia w Katowicach (na WOŚPie) i zagrali świetnie. W klubie, na premierze własnej płyty, mogło być tylko lepiej. Miałem porobić zdjęcie, ale niestety wszystkie akumulatorki pozdychały (pierwszy raz od dawna nie sprawdziłem czy są naładowane). Na szczęście było kilka osób z aparatami (raczej profesjonalnymi) + dwóch kamerzystów. Wielki szacun dla Trybula, bo jeśli chodzi o organizację to nie mogę nic zarzucić. Profeska!
Emanuje od ciebie agresja. Nieładnie! klik ![]()
Re: 22.01.2011 Sosnowiec-> KoNoPiAnS -Premiera Nowej Płyty!Mała fotorelacja z koncertu
![]()
Re: 22.01.2011 Sosnowiec-> KoNoPiAnS -Premiera Nowej Płyty!Dziękujemy za koncert w Wodzisławiu, super zabawa oraz pozytywne wibracje do usłyszenia
Tylko Old School Reggae!