Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
3-5.21.04.2011 - Wrocław-Bydgoszcz-WaWa-Kraków- THE ToastersRe: 3-5.21.04.2011 - Wrocław-Bydgoszcz-WaWa-Kraków- THE ToastersJa się nie czepiam. Po prostu marzy mi się usłyszenie Toastersów brzmiących zajebiście. Wiadomo - warunki są jakie są. Znam to aż nazbyt dobrze. I po prostu żal, że byle zespolik polski jeździ z akustykiem a gwiazda pokroju Toastersów nie. I tyle. Bez spiny.
Re: 3-5.21.04.2011 - Wrocław-Bydgoszcz-WaWa-Kraków- THE ToastersPlakat krakowskiego gigu wygląda tak
![]() większego nigdzie nie znalazłem. start: 20:00 gościnnie: Chupacabras ceny nie udało mi się dojrzeć na tym ogromnym plakacie, na facebooku klub też nie podał żadnych szczegółów. ![]()
Re: 3-5.21.04.2011 - Wrocław-Bydgoszcz-WaWa-Kraków- THE ToastersRozumiem, że w Bydgoszczy nikogo nie było. A jak w Krakowie?
Re: 3-5.21.04.2011 - Wrocław-Bydgoszcz-WaWa-Kraków- THE ToastersW Krk wypadli dobrze, ale bez szału (zagorzałym fanem jubilatów z NYC nie jestem), ale ulubionych rytmów zawsze miło posłuchać.... ludzi było chyba troche mniej niz na poprzednim ich koncercie w Imbirze. Jako support zagrał Chupacabras. I tyle w temacie............
Re: 3-5.21.04.2011 - Wrocław-Bydgoszcz-WaWa-Kraków- THE Toastersskromnie...
za mało piwa czy jak Do the SKA!
REGGAE fever is good!