Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011
Re: Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011A po co mi ta torba?
Chyba, że mam wziąć dla was? give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011A to ja Was wszystkich zdziwię.
Ani Sakra ani Vespa ani Skangur według szanownego jury nie zasługują na Woodstock... give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011
A kto wg żiri zasługuje? ![]()
Chilli, Deriglasoff i Wrocławski Bethel gdzie ryczące 13 latki piszczą jak by na scenie pojawił się Kamil Bednarek
Re: Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011Te co Vespa jednak nie zagra na woodstocku?
Swingin' All Day !
Re: Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011Panie, no napisane wyżej przecież...
Wystarczyło spojrzeć kto jest w "żżirrii" i wiadomo było, że im większe gówno, tym większe prawdopodobieństwo przejścia. Poza tym marynarki na łódstok nie pasują. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011Deriglasoff i wszystko jasne
Sakra daliście zarąbisty koncert! Byłam wykończona jak felka trampki po 9 godzinnej podróży pkp, ale nie było możliwości żeby na Was nie tańcować Naprawdę, że Vespa czy Sakra się nie dostały do finału, to jakieś nieporozumienie jest. To sprawa dla reportera czy prokuratora Swing Heil!
Re: Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011http://owsiaknet.pl/channel/blog/25062250
Ło kutfa faktycznie dziadostwo poszło dalej ale jak Stępel pisał jakie żrii takie wyniki nie znają się
Re: Eliminacje do Przystanku Woodstock 2011dzieki, ze wrzucasz info o gigu dzien po..tak to moze bym poszedl .. ;/
A zajrzyj do pierwszego posta w wątku