Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Las Melinas - 27.01.2011, Wałbrzych
Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychKosmos Klub. Trochą obawiam się o support w kontekście Biedaszybowni, ale zobaczymy
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychJarecki myślę że support wie gdzie jedzie i (co ma robić)"przyp.redakcji"Będzie balet jak TRALALA
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychSzkoda, że to nie sobota, bo ciężko będzie z roboty zdążyć. Dj pewnie wałbrzyski, jedyny właściwy.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychJa ze swojej strony dodam, że w te rejony zawsze zabieramy ze sobą nowe utwory. Nie inaczej bedzie i tym razem, a jako ze przerabiamy ostatnio klasyk z '64 to przynajmniej ten jeden w Walbrzychu zaprezentujemy.
Myślę, ze Pan Czarny moze sie domyślać co to za jeden.
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychDo skłądu dochodzi wrocławski The Trolls
Re: Las Melinas - 27.01.2011, Wałbrzych
Czarnuch a widziałeś Ty plakat
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychKoncert już dzisiaj!
Jeśli nie uda się podłączyć laptopa, a podobno jest taka możliwość
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychKoszula wyprasowana, buty wypastowane, sprzęt pakuję i się udaję
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychZajebisty koncert. Śmiem twierdzić, że Las Melinas to obecnie najlepsza polska kapela ska. Tak myślę. A jak ktoś chce mnie przekonać, że nie mam racji, bardzo chętnie podejmę próbę przekonania się. Z korzyścią dla tak zwanej sceny. Publika dopisała średnio. Choć i tak spodziewałem się, że będzie gorzej. Biorąc pod uwagę, że Meliny grały do ok. 1 w nocy, było nieźle. U nas nie ma nocnych autobusów. The Trolls też mi się podobali. Mogli jednak troszkę krócej zagrać. Dobra, pora spać.
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychUdało się uskutecznić teleporting do Biedaszybowni,a było warto.
Faktycznie Meliniarze osiągnęli taki poziom,że spokojnie można ich postawić w jednym szeregu z kapelami SKA z innych krajów. Jest sporo kapel, które dobrze grają i koncert się ogląda bez ciśnienia, a oni po 5 sekundach grania porywają do kręcenie girą wszystkich i to jest najważniejsze. Gęba się cieszy i nie da się przestać Poza tym co koncert nowe kawałki i grają do upadłego. Wczoraj w sumie dwa koncerty wyszły. Trochę posłodziłem,ale skoro tak jest to trzeba chłopaków chwalić. Z tego co wiem ponad 80 biletów poszło, więc nie było źle. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychZawsze mamy pewne obawy jeśli chodzi o publiczność i frekwencje ( a nią byliśmy zaskoczeni in plus ), gdy gramy w nowych miejscach po raz pierwszy. Tym razem też tak było, ale dzięki znajomym twarzom wątpliwości zostały rozwiane jeszcze przed koncertem. Okazuje się, nie tylko na przykładzie Wałbrzycha, że nasza płyta dociera w najdalsze zakątki, nie tylko tego kraju. To miłe zważywszy, że nie dystrybuuje jej żadne wydawnictwo.
Dziękujemy i do zobaczenia.
Re: Las Melinas - 27.01.2011, WałbrzychNasz ojciec prowadzący mr Biskup powiedział wszystko.
Sokole Twoja bluza jest w moich rękach, może to Cie skłoni by ruszyc swoje chude dupsko do Zar? Swingin' All Day !