Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, Wrocław
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławEee, no nie tak do końca. Dzisiaj i jutro urodziny Rozbratu, za tydzień Astrid Lingren w sobotę, w niedzielę Dezerter. Na komety nie pójdę bo bilet za drogi i Strachy do tego grają. Możesz sprawdzić na laście na co planuję się wybrać
Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, Wrocława te komety w ogole graja czy tylko leslaw zaspiewa jakis numer razem z poznanski enricze?;p
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławJeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławJakieś rozbierzności widzę. Jeśli o mnie chodzi, nie wiem jak Gosia, mogę grać do rana i o jeden dzień dłużej. A Sokoła nie słuchajcie, bo to pijak. My, abstynenci, pijaków nie lubimy.
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławNo to do zobaczenia
Jedno mnie tylko zaskakuje
Czy ktoś z nami tak postępuje ?
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławDzisiaj widziałem plakat Madness Festu przy jednej z głównych ulic Katowic. Tak trzymać!
![]()
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławZ mojej strony przygotowanych ok. 500 kawałków. Powinno wystarczyć
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławDla każdego coś dobrego:
Wódka, muzyka i śpiew i ...... Nie trzeba dalej szukać Jedno mnie tylko zaskakuje
Czy ktoś z nami tak postępuje ?
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, Wrocław
No troche lipa, ale ok - chociaz te kilka przetancujem!
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławBardzo udana impreza. Muzycznie, wiadomo. Jak to na takim festiwalu. Były lepsze i gorsze momenty. Frekfencja nie najgorsza. Mogło być więcej ludzi, ale tragedii też nie było. After? Mimo, iż wszyscy znajomi poszli duuużo wcześniej, i tak graliśmy do 4 rano. Jedyny Sokół Złamana Strzała (tam bardziej o nos chodziło, ale nie wnikajmy w szczegóły
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławFaktycznie bardzo sympatyczna impreza nie patrząc na Bielawskich puknów przez których jakoś widzę połowę
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławDziekujemy za tańce! Madness jak zwykle przyjmuje nas gościnnie dlatego tak chętnie i często się widujemy.
Faktycznie, obite nosy były jedynym mniej zabawnym momentem, ale przecież nie szklanka... Przyczepić można sie jedynie tylko do nagłośnienia, które w Madness jakby obniża loty. A może to tylko kwestia nowego akustykaDo zobaczenia miejmy nadzieje wkrótce!
Re: Madness Festival vol. IV - 15.10.2011, WrocławWyjazd udany Melina mistrzowsko zagrała i według mnie na uznanie zasługiwała też kapela Pop Marley no i oczywiście gwiazda wieczoru DJ JAREG
Pozdro dla wszystkich spotkanych