Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Manu Chao na Open'er Festival - 06.-08.07.2006 Gdynia
Manu Chao na Open'er Festival - 06.-08.07.2006 GdyniaDla tych, którym festiwal w Czechach nie pasi, MANU CHAO zagra w Gdyni. Do tej pory udział potwierdzili również PLACEBO, FRANZ FERDINAND i PHARRELL WILLIAMS. Karnet na imprezę w cenie 199 zł można od dzisiaj kupić na stronie festiwalu oraz w sieci Ticketpro. W cenie biletu miejsce na campingu po uprzedniej rezerwacji.
No ja także jestem za Czechami-moja panna dwa lata temu byla na tej imprezie i ponoc w Gdyni jest piramidalna chujnia organizacyjna!!!Zero wniesienia browaru,kupno tej cieczy graniczy z cudem,stanie w gigantycznych kolejkach po wszystko,a browca można wprowadzić w organizm tylko w wydzielonych sektorach!Pierdzielę to,skład kapel jak dla mnie beznadziejny oprócz Manu Chao oczywiście,choć w Czechach tez nie ma szału,ale jest przynajmniej Polemic i Mad Heads i na pewno organizacja będzie bez zarzutów.Poza tym dla nas to będzie kameralny rzut beretem stąd!Jadę do pepików... 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Zgadzam się z Wami. W Czechach bliżej, zdecydowanie taniej i artystycznie lepiej (dla mnie oczywiście). Fun Lovin´Criminals lubię, Plecebo wręcz przeciwnie. Uczulenie wręcz mam na nich.
A dla wybierających opcję gdyńską jeszcze jedno info. Od 01.05 bilet droższy o 50 zł. Bilet na jeden dzień będzie kosztował 130 zł.