Mad Caddies + The Mugshots 2012-06-11, Warszawa

11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej »

Manu Chao na Open'er Festival - 06.-08.07.2006 Gdynia

Informacje o koncertach Ska / Reggae / Rocksteady / Soul w Polsce

Manu Chao na Open'er Festival - 06.-08.07.2006 Gdynia

Postprzez jareg Śr mar 01, 2006 7:21

Dla tych, którym festiwal w Czechach nie pasi, MANU CHAO zagra w Gdyni. Do tej pory udział potwierdzili również PLACEBO, FRANZ FERDINAND i PHARRELL WILLIAMS. Karnet na imprezę w cenie 199 zł można od dzisiaj kupić na stronie festiwalu oraz w sieci Ticketpro. W cenie biletu miejsce na campingu po uprzedniej rezerwacji.
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez Tomek Śr mar 01, 2006 9:19

Super ;) Choć ja się bardziej składniam ku Czechom, ze względu na Fun Lovin Criminals. To co obok Manu Chao gra w Gdyni nie interesuje mnie w ogóle. No i w sumie bliżej mam nawet do Czeskiego Brodu :lol:
Tomek

Postprzez Bosston Śr mar 01, 2006 9:37

Tomek napisał(a):Super ;) Choć ja się bardziej składniam ku Czechom, ze względu na Fun Lovin Criminals. To co obok Manu Chao gra w Gdyni nie interesuje mnie w ogóle. No i w sumie bliżej mam nawet do Czeskiego Brodu :lol:

No ja także jestem za Czechami-moja panna dwa lata temu byla na tej imprezie i ponoc w Gdyni jest piramidalna chujnia organizacyjna!!!Zero wniesienia browaru,kupno tej cieczy graniczy z cudem,stanie w gigantycznych kolejkach po wszystko,a browca można wprowadzić w organizm tylko w wydzielonych sektorach!Pierdzielę to,skład kapel jak dla mnie beznadziejny oprócz Manu Chao oczywiście,choć w Czechach tez nie ma szału,ale jest przynajmniej Polemic i Mad Heads i na pewno organizacja będzie bez zarzutów.Poza tym dla nas to będzie kameralny rzut beretem stąd!Jadę do pepików...
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Bosston

Postprzez jareg Śr mar 01, 2006 10:51

Zgadzam się z Wami. W Czechach bliżej, zdecydowanie taniej i artystycznie lepiej (dla mnie oczywiście). Fun Lovin´Criminals lubię, Plecebo wręcz przeciwnie. Uczulenie wręcz mam na nich. :lol:

A dla wybierających opcję gdyńską jeszcze jedno info. Od 01.05 bilet droższy o 50 zł. Bilet na jeden dzień będzie kosztował 130 zł.
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Powrót do Koncerty w Polsce