The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
piąte urodziny klubu Madness - 21.01.06 r. - Wrocław
piąte urodziny klubu Madness - 21.01.06 r. - WrocławZ okazji piątej rocznicy powstania klubu Muzycznego MADNESS
zagrają zaprzyjaźnione z klubem zespoły oraz sound systemy&dj. zespoły: CLON, W.A.R.N, THE ANALOGS, FAZA, BLADE LOKI, sound systemy&dj: dj. Szatan(METALLIADA), dj.Karola(ROCKOTEKA), dj.Tomasso (SKA-REGGAE-PUNK PARTY), dj.Siara(THE BIG JUMP PARTY), dj.Miss Behavior (ARUN THE WORD), KINGIFARAI sound system, BOBO DREAD wjazd: 10/15 PLN od godziny 18:30. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: piąte urodziny klubu Madness - 21.01.06 r. - Wrocław
na Boga, ja bym nie ryzykowała i nie szła na ten koncert zresztą u nas i tak będzie lepiej w ten wieczór, bo będzie kathy-x A.G.G.R.O. !
Pozwolisz, że sprecyzuję. Powiedziałem, nie ważne kto zagra, ważne kto będzie pił, a to jest zasadnicza różnica. Agnes, nie bój nic. Żaden Szatan nam niestraszny. Szatan jaki jest? Czarny. A co robi czarny? Zapodaje!!! Będzie dobrze.
Twoja obecność mile widziana, obecność Twojego aparatu niekoniecznie. Przecież tam się mogą dziać rzeczy straszne. Ja żądam autoryzacji.
Czym jest życie bez szczypty ryzyka Ja będę i może pic też będę. Synu z tym aparatem to uważaj. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Dowcip nowego roku. Chodzi oczywiście o to może.
Dobrze gada dobrze A co do picia Jareg to wiesz że ja nie piję.hehehehehe
Jarecki ja zapodaje co najwyzej kieliszek po wodke ale tto nie zmienia faktu ze raczej bede na tym koncercie