Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Reggae Attack vol.3 (16.12.2005 Sosnowiec)
www.negril.livenet.plwww.negril.livenet.pl
negril kurde zajebista ta kapelka..... caly czas sobie ja slucham .. dobre rytmy ..heh znacie jeszcze jakies takie kapelki o kotrych za duzo nie bylo slychac. ?? jesli tak to moglbym prosic jakies adresy stron.. prosze.??
no nie powiem, choć nie moje rytmy, to ładnie grają
Ostatnio edytowano Śr gru 21, 2005 9:43 przez Kunze, łącznie edytowano 1 raz
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
yo!
impreza była super! ludzie dopisali, kapele jak zwykle się spóżniły bardzo fajna atmosfera jak zwykle byłem zalatany kapele dały z siebie wszystko na scenie Bongo Bliss - młoda kapela wiekowo ale naprawde na scenie bardzo dobrze.. co prawda wiadomo że było kilka pomyłek ale też nie można od nich bardzo wiele wymagać... jeszcze będzie o nich głośno Negril - 1 liga Natural Mystic - za niedługo ma wyjść ich płyta która będzie bardzo dobra (wiem bo już troche słyszałem) i spewnościa niektórych zaskoczy... na koncercie wypadli bardzo dobrze - tak jak zawsze LeillJah - enegria, puls, ogień z dupy Dziekuje wszystkim za przybycie i za wspaniałą atmosfere Powoli myśle o kolejnej edycji ta edycja była niesamowita i trudno będzie zrobić coś lepszego ale damy rade