Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Reggae Attack vol.3 (16.12.2005 Sosnowiec)
Reggae Attack vol.3 (16.12.2005 Sosnowiec)![]() Yardee Da Squad presents REGGAE ATTACK vol.3 zagrają: Będzie również mini czad giełda, na której będzie można znaleźć: -płyty demo zespołów Black Gang, Bongo Bliss i More Fyah Combination Crew -kilka koszulek z różnymi wzorami Szczegółowe info na stronie: www.reggae-attack.prv.pl Na stronie znajdziecie: -info o miejscach przedsprzedaży biletów -info o zespołach -mp3 -info o klubie -info jak dojechać ![]()
Cena biletów:
Promocyjna Przedsprzedaż: 10 zł - od 21 do 24 listopada (tylko w SkateShop "Blink" Sosnowiec ul. Modrzejowska 22) Przedsprzedaż: 12 zł - od 25 listopada do 15 grudnia (we wszystkich punktach podanych poniżej) Dzień koncertu: 15 zł - 16 grudnia (tylko w klubie przed koncertem i w czasie jego trwania) Bilety będzie można kupić w następujących miejscach: Sosnowiec * Skate Shop "BLINK" ul. Modrzejowska 22 * Studio tatuażu "TABU" ul. Modrzejowska 23 * Pizzeria "STONEHENGE" ul. Spółdzielcza 8 * Klub "ANTIDOTUM" ul. Sucha 7c Dąbrowa Górnicza * Sklep muzyczny "REMIX" ul. Sienkiewicza 15 Katowice * Komis Płytowy ul. 3 Maja 38
Dodajmy, ze czynione są starania, by jeszcze wiecej zespołów wystąpiło, wątpliwe jest juz niestety by byli obecni Konopiansi, ale czynione sa starania o RaTaTam, wszystko mozliwe i zalezy od organizatora ... Peace
Trzy Kolory - cykliczna audycja o szeroko rozumianej muzyce reggae -> http://www.egida.us.edu.pl | Poniedziałek 21:00 : )
hmmm... no ja o tym nic nie słyszałem
Ale ja wiem a wiem to od zespolow ktore sie staraja jeszcze wystapic, wszystko zalezy od organizatora Trzy Kolory - cykliczna audycja o szeroko rozumianej muzyce reggae -> http://www.egida.us.edu.pl | Poniedziałek 21:00 : )
no skoro masz takie informacje z pierwszej ręki to może masz racje ja o tym nic nie słyszałem... ...chociaż organizatora widze codziennie w lustrze
Chciał w jeden dzień natrzaskac jak najwiecej (choć nic nie wnoszących) postów, więc pomyślał, że da coś interesującego wreszcie.... i tu taka kapa - naciął się na osobę o której napisał A ja o koncercie. Często bywa, że obsuwa czasowa powoduje późne zakończenie imprezy. Do której czynny klub?, bo tramwaj nocny do domu dopiero koło pierwszej.
klub będzie czynny gdzieś do 3.00 jak ludzie będą
heh no zapowiada sie niezla impreza.... heh ale bronko biliii czy jakos tak to heh zes michal dowalil hih moze tamtaramta lepiej zeby zagrali w reggae atak 5 . hihi ..
le illajh ..ok. nic tylko zyczyc kolejnej imprezy.... .. heh michal nie rozpieszcaj ich tak .. co tydzien party moze zaszkodzic sam juz dobrze wiesz na czym, mimo to .. udanej balangi.. pozdrow damiana.<
Ja też o tym słyszałem, widziałem wczoraj organizatorke która potwierdziła, że o występ stara się Rupert Gawliński i zespół BumTararaBum. Bedzie sie działo.