St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Reggae Dub Festival 2011 New Way Bielawa - 26-27 sierpnia
Re: Reggae Dub Festival 2011 New Way Bielawa - 26-27 sierpniaDrugi plakat promujący RDF New Way 2011! by Tomek Krawczyk
Re: Reggae Dub Festival 2011 New Way Bielawa - 26-27 sierpnia
I co z tą sobotą? Do festiwalu trochę ponad dwa tygodnie, a główna scena wciąż jakby nie obsadzona do końca. Chyba, że ci, którzy są, zagrają po 2-3 godziny.
Re: Reggae Dub Festival 2011 New Way Bielawa - 26-27 sierpniaPowolutku zbliżamy się do festiwalu w Bielawie.
Kilka informacji: Pole namiotowe jest dostępne od czwartku, 25.08 od godziny 8:00 rano. Tego dnia będą już działać kasy biletowe w godzinach: 16-20:00. telefony kontaktowe na Camping: +48 509 920 949 +48 781 171 999 Rozkład jazdy PKS z Wrocławia: http://www.wroclaw.pl/files/komunkacja/ ... _17.06.pdf
Re: Reggae Dub Festival 2011 New Way Bielawa - 26-27 sierpniaA odpowiedzi na moje pytanie jak nie było, tak nie ma.
Jednak nic nie doszło. Szkoda, można było zrobić pożądny festiwal jednodniowy. No nic. Prawdopodobnie jestem w czwartek po południu, choć nie wiem co tam będę robić, bo żaden bifor nie jest planowany. Jak Smaglo, jedziesz?
Re: Reggae Dub Festival 2011 New Way Bielawa - 26-27 sierpniaKolejna Bielawa zaliczona. Pogodowe skrajności. Od totalnego ukropu do burzy i ulewy. Mimo wszystko jestem zadowolony. Pierwszy dzień zaplanowałem jako imprezowy. Co zrobić, polskie rege mało mnie przekonuje. Na Bednarka jestem za stary, a Ras Luta mocno przynudzał. W ten dzień zdecydowanie najlepszy koncert dało Lao Che. Choć wielu ma problem z przyjęciem nowej formuły festiwalu i zaakceptowaniem zespołów nie regowych (zresztą ta formuła nie calkiem nowa, bo zawsze w Bielawie gościły kapele inne muzycznie). Ale tylko raczej uczestnicy forów, bo ludzie pod sceną świadczyli o czymś zupełnie innym. Do Maleo nie dotrwałem, ale opinie są pozytywne.
Dzień drugi miał być z naciskiem na doznania muzyczne, ale okoliczności sprawiły, że się nie udało Ludzi zapowiadalo się wiecej niż w poprzednich latach, nawet utworzyła sie kolejka do wymiany biletów na opaski, ale burza wywiała znaczną część publiczności. Z innych ciekawostek, komendant policji w Dzierżoniowie kolejny raz pokazał, że ma w dupie burmistrza Bielawy
Upomnienie? Delikatnyś w słowa