The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNE
Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNEREGGAE LIVE SHOWS #4
21.02.2012 IJAHAMAN LEVI FANTAN MOJAH I-WAYNE & more tba gdzie: Alibi Club ul. Grunwaldzka 67 start: 19:00 bilety: 70/90 PLN dostępne od stycznia 2012 Uwaga! Wypuszczamy pulę biletów dostępnych od dzisiaj, tylko w przedsprzedaży w cenie 65 PLN Szczegóły: bilety.alibi@gmail.com Wydarzenie na Fb: http://www.facebook.com/events/160318837402574/ http://www.buxnaagency.com/ http://www.alibi.com.pl Full info- soon come! pozdro!
Re: Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNEUwaga! A jednak!
Wrocławski koncert odbędzie się dn. 19.02. 2012, reszta bez zmian.
Re: Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNESupeross info!!!
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNEcześć dwie informacje:
1.stan tańszych biletów- dostępne 25 sztuk. Zatem jeżeli ktoś jeszcze chce kupić bilet za 65, odsyłam na maila: bilety.alibi@gmail.com Przedsprzedaż tańszych biletów kończymy 05.01. 2. Jako kolejny suport dołącza do składu: Marlene Johnson & Riddimz Team W związku z powyższym wrocławski koncert zacznie się ok godzinę wcześniej. Skład koncertu przedstawia się następująco: IJAHAMAN LEVI FANTAN MOJAH I-WAYNE HOUSE OF RIDDIM BAND EAST WEST ROCKERS MARLENE JOHNSON RIDDIMZ TEAM Kolejność grania odwrotna, Marlene Johnson zagra ok 30 minut, EWR 40. pozdro.
Re: Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNEPula biletów cenie 65 pln sie skończyła, pod mailem: bilety.alibi@gmail.com można zamówić bilety w cenie 70 pln.
pozdro!
Re: Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNEejo podbijamy, koncert już w niedzielę, we wtorek ten sam skład zagra w Proximie w Warszawie. Bilety w punktach sprzedaży ticketpro (emipki, media markty, saturny) oraz w klubie.
Do zobaczenia za kilka dni!
Re: Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNEKtoś znajomy będzie? Nie? Wiedziałem
Re: Reggae Live Shows#3: IJAHMAN LEVI, FANTAN MOJAH, I-WAYNEBardzo przyjemnie spędzony niedzielny wieczór. W przeciwieństwie do niektórych, nie mam zastrzeżeń do supportów. Riddimz Team, który przygrywał Marlene Johnson, z puzonem, co dużo dobrego zrobiło. Choć jako rozopczynający zabawę byli skazani na pożarcie. Ludzi oczywiście mało. EWR zaskoczyli mnie akustycznym setem. Dobre. Fantan Mojah i I-Wayn z House Of Riddim Band mnie nie rozczarowali. Trochę śpiewania, trochę dancehalla, trochę krzyku. W sumie na rozgrzewkę jak znalazł. Za to Ijahman Levi z własnym, świetnym zespołem, poezja. Ukoronowanie wieczoru. Tylko strasznie głośno. Pod sceną nie dało się wytrzymać, dalej od sceny też niewiele lepiej. No trudno. Wartość artystyczna koncertu wynagrodziła ubytki słuchu.
Natomiast co mi się nie podobało, to duża część publiki. Nie dość, że frekwencja taka sobie, to wielu w dupie miało koncert, a przyszło sobie pogadać. Nosz kurwa, przez większą część imprezy na sali panował donośny gwar rozmów, zagłuszający wręcz dźwięki płynący ze sceny. To, że mi to przeszkadzało, to pryszcz. Ale to brak szacunku dla artystów. Może akustyk też się wkurwił i podkręcił gałki wzmacniacza do oporu podczas koncertu gwiazdy wieczoru