Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Reggaeland Underground 2011- 9 lipca - Płock-plaża nad Wisłą
Re: Reggaeland Underground 2011- 9 lipca - Płock-plaża nad WisłąUżywaj opcji edytuj
Re: Reggaeland Underground 2011- 9 lipca - Płock-plaża nad Wisłąwujek dobra rada
Re: Reggaeland Underground 2011- 9 lipca - Płock-plaża nad WisłąPojechałem ze względu na pomyślną aurę, byłem bardziej towarzysko w Płocku, większość zespołów słyszałem z oddali, ale wydaje mi się, że impreza bardzo udana, szkoda, żeby w takim klimatycznym miejscu miałaby upaść idea realizowania takiego letniego bujania
Re: Reggaeland Underground 2011- 9 lipca - Płock-plaża nad WisłąDziękujemy wszystkim za tak liczne przybycie i za wyśmienitą zabawę !
-miejmy nadzieję, że do zobaczenia za rok- wujek dobra rada
Re: Reggaeland Underground 2011- 9 lipca - Płock-plaża nad Wisłąwujek dobra rada