The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
SAKRA 23.07. WAŁBRZYCH- Amfiteatr Victoria
SAKRA 23.07. WAŁBRZYCH- Amfiteatr VictoriaDrodzy Wałbrzyszanie!
Jutro (23.07) sobota, o godz. 17.00 w Amfiteatrze Galerii Victoria Zagra dla Was za absolutny gratis znany wrocławski zespół SAKRA Podobno ma nie padać- przybywajcie więc! Z błogosławieństwem, Jula and SAKRA band give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: SAKRA 23.07. WAŁBRZYCH- Amfiteatr VictoriaNo nie. Jak ja nie lubię koncertów załatwianych z dnia na dzień. A jeśli było o nim wiadomo wcześniej, jeszcze bardziej nie lubię
Re: SAKRA 23.07. WAŁBRZYCH- Amfiteatr VictoriaNo, było było wiadomo wcześniej. Fakt, trochę późno wrzuciłam info
Taki ze mnie menadżer ze spóźnionym zapłonem, prawdopodobnie to właśnie dlatego tak "daleko" zaszliśmy No nic, Jareczku- next time! give me a break, now mister
you've got me all wrong
Re: SAKRA 23.07. WAŁBRZYCH- Amfiteatr VictoriaA może koncert skameruje jakaś wałbrzyska TV i da się go potem nagrać?
Re: SAKRA 23.07. WAŁBRZYCH- Amfiteatr Victoria
Dżula to jest pikuś ja też o tym koncercie zapomniałem dać znać bo jak by nie było to ja dałem kobiecie z Victori namiar na Ciebie i SAKRĘ a poza Wami jeszcze na kilka innych kapel.Więc Jarecki nie nerwowo w poniedziałek będę rozmawiał i wyrywał kolejne daty koncertów rozruszamy biedaszyby w najbliższym czasie;)