Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbir
Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbirwitam,
jak w temacie. Koncert francuskiej kapeli Skarface oraz rzeszowskiej kapeli The Balangers. Bilety "prawdopodobnie" w cenie 20 zł. miejsce - Kraków, klub Imbir, ul. Św. Tomasza więcej informacji wkrótce. pozdrawiamy i zapraszamy.
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbira w jakiej sprawie pytasz??
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, ImbirW sprawie że nie zadaje się pytania na pytanie
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbirorganizatorem jest klub Imbir.
bilety prawdopodobnie 20 zł w przedsprzedaży, 25 w dniu koncertu.
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, ImbirSkarface to niestety już lipa straszna. Ostatnio udało się wytrzymać dwa kawałki.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbiro proszę... a czemu taka lipa, co z nimi nie tak się podziało??
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbir
Nie grają już SKA. Łupią punka dodając trochę SKA, na zasadzie im szybciej tym lepiej. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, ImbirW organizacji bierze udział United Vision jeśli dla kogoś ma to jakieś znaczenie.
Była nawet propozycja zrobienia giga we Wrocku ale nie wyszło. Ogólnie względem samej kapeli mam podobne zdanie do Stępla. W czerwcu grali na Rosslau i jakoś mnie kompletnie nie przekonali - wyszedłem razem ze Stęplem (albo nawet wcześniej - nie pamiętam Mimo to sądze, że skoro to jedyny koncert w Polsce to frekwencja nie zawiedzie organizatorów - zwłaszcza, że ostatnio Kraków wydaje mi się całkiem nieźle rozwinięty - jest lepiej niż we Wro jeśli chodzi o koncerty Ska i frekwencję na nich...albo to tylko takie moje odczucie...
Jeśli są w to zamieszani UV tzn. że lipy nie będzie. A o organizatorów pytałem, żeby wiedzieć do kogo odezwać się w kwestii patronatu itd. PS będzie też koncert w warszawskim FonoBarze ![]()
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbirbilety: 20/25 zł
-- Skarface zagra też w Sosnowcu, 17 września razem z Horrorshow, The Fialky i The Sandals. tutaj odpowiedni temat -> inne-imprezy-f22/16-17-ix-sosnowiec-the-fialky-bulbulators-mauser-t4580.html ![]()
z Balangersami może też? kiedy dokładnie? Do the SKA!
REGGAE fever is good!
koncerty-w-polsce-f20/18-09-skarface-the-mugshots-warszawa-t4613.html
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbirwłaśnie zlukałem i chciałem usunąć swój post
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: Skarface + The Balangers, 16.09. Kraków, Imbirjak skarface średnio to na balangersów wbijać
trzeba wspierac młode kapele;]