Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURVespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOUR2010-03-04
Bydgoszcz, Estrada 2010-03-05 Warszawa, PRL 2010-03-06 Olsztyn, Molotov Cafe 2010-03-07 Gdynia, Ucho 2010-03-18 Częstochowa, Klub Zero 2010-03-19 Wrocław, Madness 2010-03-20 Żary, Pub Max 2010-03-21 Zielona Góra, 4 Róże dla Lucienne 2010-03-31 Poznań, Blue Note
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURDobra wiadomośc. Koncertów od chuja się szykuje. Ale na nową płytę Vespy i koncert czekam mocno.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURjak dla mnie wkurwe zajebiście. Płyty też sie już doczekac niemoge no i bania w częstochowie...koncert znaczy
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURusunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:45 przez Szoet, łącznie edytowano 1 raz
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURwszystko super, pięknie i w ogóle tylko czemu koncert we wro jest wtedy kiedy 1 dzień wiosny w WFF i Zmaza w Liverpoolu :/
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURPewnie Vespa układajac trasę nie wiedziała o tym, ale myślę, że na dzień wiosny będą grały takie kapele, że ludzie tam idący nie będą wiedziec co to Vespa i jeden koncert nie będzie konkurencją dla drugiego.
Poza tym w niedziele 21.03 Podwórkowi Chuligani i Mad Sin. Generalnie koncertów szykuję się masa. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOUR
Będzie dobrze a poza tym 21 na Wagenburgu gra Castet+Minority +coś i to może być potyczka dla Podwórkowych
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURto ja ze ramienia zespołu vespa dodam, że to na pewno nie koniec i sgb tur jeszcze się rozrośnie o czem na pewno państwa będziemy informować
Ej no, nie przesadzajcie. Bo mi Waszych fotek zabraknie do kalendarza
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURusunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:45 przez Szoet, łącznie edytowano 1 raz
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURCudowna wiadomość, po prostu nic innego nie będę teraz robić jak odliczać do zajebistego weekendu marcowego we Wrocławiu
A potem, kilka dni później powtórka w Poznaniu
Re: Vespa STARSI GRUBSI BOGATSI TOURJa licze na pare koncertow na (tym lepszym
Skank non stop! Skank 'till you drop! // http://koncerty.net.pl
Chłopcze a dostał Ty kiedyś gołą dupą (tą lepszą) Jareckiego w pysk