St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/Zgorzelca
YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/Zgorzelca15.07.2011 r. w Gorlitz na terenie Landskron Brauerei-Gorlitz na imprezie Open Air zagrają dwa niemieckie bandy ska:
http://www.yellowumbrella.de/ http://www.myspace.com/yellowcapska 15.07.2011 r.Landskrone Brauerei-Gorlitz Open Air godz.19.00 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/ZgorzelcaI co, do lipca zaanektujemy Gorlitz?
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/ZgorzelcaZero problemu-pół miasta to pustostany
Po drodze będzie koncerty-w-polsce-f20/prague-ska-invasion-ii-15-01-2011-gorlitz-k-zgorzelca-t4143.html a potem to już z górki... 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/ZgorzelcaPodbijam temat,bo pozostał już tydzień:)
Temat jak najbardziej aktualny!!! 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/ZgorzelcaDzięki za przypomnienie!;-) zupełnie wypadlo z pamięci. Postaramy sie zorganizować jakas reprezentacje Żar i Trzebiela!
Impreza open/wjazd free czy jednak jakies bileciki?
Re: YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/Zgorzelca
Z tego co wiem to wjazd 12 euro ,a impreza open air,czyli na dziedzińcu browaru!Podobna impreza była kiedyś podczas koncertu Desmonda Dekkera i było mega elegancko!!!Jest ciepełko,więc nie powinno być problemu.Klimat jest zajebisty!!!!!!!!!!!!! PS.Ewentualne browary proponuje skitrać gdzieś przed wejściem w krzakach,bo ochrona jest skrupulatna jak ...A kurtki zimowe trochę nie pasują:) ![]() 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/Zgorzelca7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/Zgorzelca
Kliknąłem i mi coś o cookies po niemiecku napisało, a ja znam tylko ![]() Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: YELLOW UMBRELLA,YELLOW CAP-15.07.2011-Gorlitz k/Zgorzelca7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...