Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
26. 02.Praha 007 THE VALKYRIANS (fin) THE SPANKERS
Re: 26. 02.Praha 007 THE VALKYRIANS (fin) THE SPANKERSTo ja też
Wjazd 250 koron.
Re: 26. 02.Praha 007 THE VALKYRIANS (fin) THE SPANKERSRozważam ten gig. O której ewentualnie zbiórka na przystanku
Swing Heil!
Re: 26. 02.Praha 007 THE VALKYRIANS (fin) THE SPANKERSJeszcze nie wiem. To zależy czy jadę sam czy nie
A, i tym razem zostaję na after
Re: 26. 02.Praha 007 THE VALKYRIANS (fin) THE SPANKERSNie ma rundki po muzeach, to i ja zostanę na afterku (jak się wybiorę rczecz jasna)
Swing Heil!
Re: 26. 02.Praha 007 THE VALKYRIANS (fin) THE SPANKERSBus 10:30 czyli na przystanku nieco wcześniej. Jeśli jesteś zainteresowana wyjazdem prześlij mi na priva nr telefonu, bo nie pamiętam czy mam aktualny. Jeśli coś się zmieni (co do godziny) dam znać sms-em.
Re: 26. 02.Praha 007 THE VALKYRIANS (fin) THE SPANKERSPo raz kolejny stwierdzam, że na koncertach Finowie dają radę. Nie wspominając o Spankersach
http://www.youtube.com/watch?v=MvA1r9ANg9k