The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
Doreen Shaffer & The Moon Invaders - 03.11.2011, Praga
Doreen Shaffer & The Moon Invaders - 03.11.2011, PragaW niezawodnym Crossie. Tym razem jednak nie dam rady.
Re: Doreen Shaffer & The Moon Invaders - 03.11.2011, PragaO nie
Pojechałabym! Nawet mam wolny dzień wtedy... Ale sama nie jadę Swing Heil!
Re: Doreen Shaffer & The Moon Invaders - 03.11.2011, PragaTo dawaj w grudniu na Rocksteady 7.
Re: Doreen Shaffer & The Moon Invaders - 03.11.2011, PragaNad Wiedniem się bardzo poważnie zastanawiam.
Swing Heil!
Re: Doreen Shaffer & The Moon Invaders - 03.11.2011, PragaJeśli ktoś będzie w pobliżu, to podaję szczegóły.
Początek o godz. 20:00. Lineup: 20:00 - 21:30 Selector Boldrik warmup 21:30 - 22:30 The Moon Invaders (BEL) 22:30 - 23:30 DOREEN SHAFFER (JAM) & The Moon Invaders (BEL) 23:30 - ??:?? Fat & Dread Stereo Do godz. 21:00 wjazd 120, potem 150 CZK Na dolnej scenie reggae dancehall za free: Steppa Style (RUS) & Wicked Sound, Selector Boldrik Szkoda, że ja nie mogę
Re: Doreen Shaffer & The Moon Invaders - 03.11.2011, PragaOczywiście koncert CUD, MIÓD, ORZESZKI!
Na początku był bar Fiasko... A koncert. Zaczął się chyba punktualnie od występu Moon Invaders. Chyba nie muszę dodawać, że pomimo tego, że to był czwartek sala była pełna? Rozkosznie słuchać na żywo chłopców z Belgi. Są niesamowicie kompatybilni ze sobą, a wokaliści śpiewają zawodowo. Grane było między innymi: "Finger Poppin' Foot Stompin", "Guardian Angel". Następnie długo wyczekiwany występ NIEKWESTIONOWANEJ KRÓLOWEJ. Dobroduszny, porywający, ciepły głos Doreen porwał wszystkich. Cała sala tańczy i śpiewa, między innymi stare szlagiery typu: "When I Fall In Love", "Sugar, Sugar". Były bisy, brawa, serdeczny uścisk ręki. Dobry koncert! Po koncercie nie było jak to u nas szybka ewakuacja z lokalu. Tańce i hulanki w moim przypadku do 4 rano Swing Heil!
Re: Doreen Shaffer & The Moon Invaders - 03.11.2011, PragaOgladałem zdjęcia z koncertu. No ładnie Nutka, ładnie