The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
The Blaster Master - 06.03.2012, Praga
The Blaster Master - 06.03.2012, PragaCross Club
Re: The Blaster Master - 06.03.2012, PragaBlaster Master będą promować swój nowy album (premiera w lutym).
![]()
Re: The Blaster Master - 06.03.2012, PragaThe Blaster Master & The Valkyrians- Finnish Ska Attack Tour 2012
02.03.12 DE-Saalfeld, Klubhaus 03.03.12 DE-Bamberg, Sound`n`Arts 06.03.12 CZ- Prag, Cross Club 07.03.12 DE-Erfurt, E-Burg 08.03.12 DE-Berlin, Wild At Heart (+ The Valkyrians) 09.03.12 DE-Weimar, Clockwork Bar (+ The Valkyrians) 10.03.12 DE-Hamburg, Indra Club (+ The Valkyrians) ![]()
Re: The Blaster Master - 06.03.2012, PragaJak to często w Crossie, koncert za darmochę. W zamian niestety trzeba będzie jakość znieść melopunkowy On My Honor.
Re: The Blaster Master - 06.03.2012, PragaLubię Blaster Master, ale ten koncert jakoś mnie nie porwał. Nie wiem dlaczego. Innym się podobał. Może ja byłem jakoś nie tak nastawiony? Przynajmniej distro Grovera było, więc nieco płytotekę uzupełniłem. Choć i tak na wszystko co bym chciał kasy nie starczyło, no i Karel mnie podkupił
On My Honor tragedia. Nie poradzę. Jak słyszę taką muzykę, dostaję wysypki. Skejci może się czymś takim jarają. Ja nawet na wrotkach nie umiem jeździć. Musiałem szybko ewakuować się z Crossa i wylądowałem w Ujeździe. Dawno mnie tam nie było. Lokal wciąż daje radę. Ska, punk, oi do rana. Będąc tam stwierdziłem, że czeski oi jest 100 razy lepszy od amerykańskiego melo kurwa punka. A z Ujezdem będę musiał się przeprosić i częściej tam bywać. Jak za dawnych, dobrych lat