The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
The Offenders - 07.01.2011, Praga
The Offenders - 07.01.2011, PragaKoncert w 007.
Re: The Offenders - 07.01.2011, PragaJako support Green Smatroll, początek 19:30, wjazd 170 koron.
Re: The Offenders - 07.01.2011, PragaJuż dawno wiem o tym wydarzeniu i myślę, że się zjawię no w końcu Green Smatroll gra
Swing Heil!
Re: The Offenders - 07.01.2011, PragaWłaśnie sprawdziłem na styczniowej liście obecności, że wolne jest. Jadę 10:20 z Mezimesti, bo jeszcze przed koncertem muzea zaliczam. Nie samym ska człowiek żyje
Re: The Offenders - 07.01.2011, PragaBus do granicy 8:30. Jeśli interesuje Cię malarstwo Karela Škréty, przygotuj dodatkowe 200 koron.
Re: The Offenders - 07.01.2011, PragaNareszcie jakaś odskocznia po early reggae, skinhead reggae, aggro reggae, ska jazz reggae. Tym razem hooligan reggae
Sonia i Karel dzięki za nocleg, Kinder dzięki za stopa.
Re: The Offenders - 07.01.2011, PragaCo tu będę pisać Jarek jest cipą i dał dupy (nie zabrał z domu karteczki, czy Wy to sobie wyobrażacie? nie zabrać karteczki?)
Ja jestem krową, ponieważ nie pozwoliłam nam spać na dworcu Koncert bardzo udany. Smatrolle byli niesamowici - uwielbiam ich! Przestępcy dali świetny popis grając fajne punkowe numery w wersji ska. Było warto Karel&Sonia - dzięki za nocleg Panna Marzena - dzięki za uraczenie winem i miłe towarzystwo Swing Heil!