The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, Praga
The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, Praga007, 19:30, 190 CZK
Re: The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, PragaW sumie też bym się przejechał. Ale co i jak będę wiedział po nowym roku. U mnie znowu rewolucja w pracy i muszę czekać na wyklarowanie sytuacji. Do lutego jest jeszcze czas.
Re: The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, PragaJeśli zima pozwoli, wybiorę się na ten koncert. "Shots, Screams & Broken Dreams" tak miło się do ucha przyczepia.
Re: The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, PragaMnie tan album jakoś nie przekonał do końca, ale będę, bo GS gra <3
Swing Heil!
Re: The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, PragaTaka ciekawostka. GS, czyli support, gra dłużej niż gwiazda wieczoru. Ale grają dobrze, więc niech tam. Po raz kolejny stwierdzam, że o ile płyty Włochów można różnie oceniać, na koncercie jest zabawa. Może tylko mogli by nieco mniej punk rocka grać. Cock Sparrera i tak nie przeskoczą. W ska za to idzie im bardzo dobrze.
Po koncercie udało się dotrzeć z Mighty Baru na dworzec. Sukces
Re: The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, PragaMade in Baffy:
http://www.youtube.com/user/Baffyhoblaf ... 1OUttnX7pY
Re: The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, PragaOsobiście również jestem zachwycony imprezą, lokalem, supportem, gwiazdorskim punkiem, piwem, miodową wonią prawie legalnej marihuany i ceskymi drahami, chociaż do domu wróciłem grubo po południu następnego dnia.
Polecam każdemu, kto jeszcze nie próbował, imprezki w Czechosłowacji.
Re: The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, PragaW końcu znalazła się chwila, żeby coś skrobnąć.
Oczywiście, koncert jak najbardziej udany.Muzycy z Green Småtroll jak zwykle wprowadzili mnie w stan iście niebiański. Grali swoje utwory, ale również covery jak słusznie zauważył kolega Jareq - The Aggrolites. Choć puzonista Štěpán już od jakiegoś czasu regularnie nie grywał z zespołem, to właśnie tego wieczoru oficjalnie potwierdziła się informacja, że teraz (niestety) będzie grał już tylko jako gość Kolejnym ważnym punktem po koncercie miało być after party... Poleciały zaledwie 3 piosenki nóżka już drgała w ich rytm, a tu niespodzianka -CIEMNO - NIE MA PRĄDU! "Szybka" ewakuacja do Mighty później epicka podróż piechota na rogatki miasta Swing Heil!
Re: The Offenders, Green Smätroll - 24.02.2012, Praga
Nie tyle covery, co grali w stylu. I co ciekawe, było to dużo ciekawsze, niż ostatnie dokonania Aggro. Kanior nowym Rogerem Rivasem