The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków ska®gae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1... więcej » |
![]() |
The Specials Tour 2011
Re: The Specials Tour 2011Koncert w Berlinie został przeniesiony z Astry do Columbiahalle
Re: The Specials Tour 2011Zmian berlińskiego koncertu ciąg dalszy. Tym razem zmiana terminu, koncert odbedzie się nie 19.09.2011, a 20.09.2011. Po wczesniejszej zmianie miejsca, teraz terminu, obawiam się, że w następną zmianą będzie zastąpienie The Specials przez inny band
Re: The Specials Tour 2011Czy ktoś się w końcu wybiera do Berlina?
Re: The Specials Tour 2011Bilety zakupione, więc wszystko wskazuje na to, że TAK.
Przy okazji dla wszystkich wybierających się na którykolwiek z koncertów, lub chcących posłuchać, jak wygladały poszczególne koncerty trasy, http://www.thespecialslive.com/Store/DisplayItems.html pod tym adresem można zamówić nagranie z wybranego koncertu w formie mp3, cd lub USB.
Re: The Specials Tour 2011Wybiera się może ktoś do manchesteru ?
Re: The Specials Tour 2011Koncert w Berlinie bardzo dobry.
Re: The Specials Tour 2011Tak, koncert bardzo dobry, choć krótki - razem z 2 bisami 1h 20 min, ale i tak opłacało się jechać.
Re: The Specials Tour 2011Zgadzam się, jak najbardziej się opłacało. Byłem na nich po wydaniu w 1997 płyty Guilty til proved innocent, ale był niepełny skład i w ogóle to nie to. Dopiero teraz mogę szczerze powiedzieć, że "zaliczyłem" Specials. Koncert krótki, ale piękny.